Σαρώνει στο Διαδίκτυο! Πόσα Κoρίτσια Βλέπετε στη Φωτογραφία;

Ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία και δοκιμάστε την οπτική σας αντίληψη. Αν δεν πιστεύετε τα μάτια σας ή έχετε κολλήσει, είναι επειδή κοιτάζετε μια οπτική ψευδαίσθηση.

Οι ψευδαισθήσεις είναι εικόνες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όταν ξαφνικά συνειδητοποιήσουμε, ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, ο εγκέφαλός μας προσπαθεί να το επεξεργαστεί και να δώσει προσοχή σε ό, τι μας ξεγελούν τα μάτια μας. Πιο αναλυτικά, οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν να κάνουν με την την όραση, τον εγκέφαλο και την αντίληψη. Τα μάτια μας βλέπουν μια εικόνα, που στη συνέχεια ο εγκέφαλος επεξεργάζεται και το θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με την πηγή, από όπου προέρχεται.

Για να δείτε στην πράξη πως είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις, κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα. Είναι η τελευταία φωτογραφία που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο. Απαντήστε στην απλή ερώτηση, “Πόσα κορίτσια υπάρχουν στην εικόνα;” και διαλέξτε την απάντηση που θεωρείτε ότι ανταποκρίνεται. Μόλις απαντήσετε, θα δείτε πόσα άτομα έχουν ψηφίσει τον ίδιο αριθμό με εσάς, αλλά και τα άλλα αποτελέσματα.

Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να απασχολήσετε το μυαλό σας, γι’ αυτό απολαύστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας! 

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta