Μπορείς να βρεις το Κρυφό Μήνυμα σε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη Φωτογραφία;

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε στις προτάσεις γάμου είναι ότι η καλύτερη στιγμή είναι η σωστότερη στιγμή. Η πρόταση γάμου είναι μία από τις πιο ρομαντικές ημέρες στην ιστορία ενός ζευγαριού.

Ο Tyne Owen έκανε μια μάλλον εξεζητημένη πρόταση γάμου στην κοπέλα του, Jamie Sheumack, κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης φωτογράφισης. Εκείνος και η μέλλουσα νύφη στέκονταν στην πρώτη σειρά στο κέντρο ποζάροντας για την εορταστική φωτογραφία στην οποία εννιά συμμετέχοντες φορούσα μπλουζάκια με γράμματα που σχημάτισαν τις λέξεις «Merry Xmas» (Καλά Χριστούγεννα).

Χωρίς να το γνωρίζει η Sheumack, στη δεύτερη φωτογραφία, τα γράμματα «Ε» και «Α» άλλαξαν θέση και τα «X» και «S» καλύφθηκαν με γυαλιστερές καρδίες για να σχηματίσουν τη φράση «Marry Me» (Παντρέψου με). Όταν η Shemack πάει στην κάμερα, η οποία βρίσκεται πάνω σε ένα τρίποδο, είδε τις φωτογραφίες και έπαθε πλάκα.

Καλύπτει το πρόσωπο της με τα χέρια και φωνάζει ενθουσιασμένη. Τότε ο Tyne, με το δαχτυλίδι στο χέρι, κάνει την ερώτηση. Αφού είπε ναι, φυσικά, κλαίει θαυμάζοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Οι μέλλοντες σύζυγοι αγκαλιάζονται και όλοι τους κοιτάζουν και ζητωκραυγάζουν.

Συγχαρητήρια στο χαρούμενο ζευγάρι!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta