Μπιγιονσέ, Σακίρα, Μίλει Σάιρους, Ριάνα, Σελίν Ντιόν και Τζένιφερ Λόπεζ: Πως ήταν πριν γίνουν αστέρια της μουσικής [Εικόνες]

Πριν γίνουν διάσημα αστέρια της μουσικής ήταν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας. Δείτε πως ήταν στην πρώτη τους νιότη γυναίκες που σήμερα είναι διάσημες και πλούσιες!

Σακίρα: Γεννήθηκε στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας. Στο γυμνάσιο εκδιώχθηκε από την σχολική χορωδία επειδή το βιμπράτο της ήταν πολύ δυνατό. Σε ηλικία 20 ετών πήρε μέρος σε αρκετά events , εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Viña del Mar στην Χιλή όπου κατέλαβε την Τρίτη θέση. Εκείνη την περίοδο η Σακίρα εγκατέλειψε προσωρινά τα μουσικά της σχέδια για να τελειώσει τις σπουδές της αλλά επέστρεψε για να γίνει αστέρι με παγκόσμια φήμη.

Μπιγιονσέ: Πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή η τραγουδίστρια δούλευε στο κομμωτήριο της μητέρας της αν και έβρισκε τρόπους και κερδίζει έξτρα χρήματα τραγουδώντας για τους πελάτες μία φορά την εβδομάδα.

Μίλει Σάιρους: Μεγάλωσε στο αγρόκτημα των γονιών της έξω από το Νάσβιλ. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο πρόγραμμα που πρωταγωνιστούσε ο πατέρας της Μπίλι Ρέι και ο πρώτος της μικρός ρόλος στην ταινία του Τιμ Μπάρτον Big Fish . Σε ηλικία μόλις 11 ετών έκανε δοκιμαστικό για ταινία της Disney αλλά απορρίφθηκε επειδή ήταν πολύ μικρή.

Ριάνα: Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στα νησιά Μπαρμέιντος και μετακόμισε στις ηπα όταν ήταν 16 ετών. Εκεί την ανακάλυψε ο μουσικός παραγωγός Έβαν Ρότζερς ο οποίος την έκανε γνωστή δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media.

Σελίν Ντιόν: H μεγαλύτερη από 14 αδέρφια ξεκίνησε να τραγουδάει με τα αδέρφια της στο μπαρ των γονιών τους το 1973. Σε ηλικία 13 ετών την ανακάλυψε ο παραγωγός Ρενέ Ανγκελίλ ο οποίος έβαλε υποθήκη το σπίτι του για να χρηματοδοτήσει το ξεκίνημά της και τον οποίο μετά από μερικά χρόνια παντρεύτηκε παρά τα 26 χρόνια που τους χώριζαν. Ο σύζυγός της πέθανε πρόσφατα από καρκίνο.

Τζένιφερ Λόπεζ. Γεννήθηκε στο Μπρονξ το 1969 . Η διάσημη τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί ότι πριν γίνει διάσημη και πλούσια δεν είχε μέρος να μείνει : «Κοιμόμουν στον καναπέ της σχολής χορού όπου σπούδαζα. Ήμουν στον δρόμο». Τότε ήταν 18 ετών και σπούδαζε χορό στην σχολή Ισπανικού μπαλέτου.

via

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta