Αυτός είναι ο άνθρωπος που τρώει Big Mac κάθε μέρα εδώ και 50 χρόνια -«Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα προτιμούσα να φάω»

Ο Ντον Γκόρσκε είναι ένας λάτρης των McDonald’s και αυτό αποδεικνύεται από τον τίτλο των ρεκόρ Γκίνες, που κατέχει, καθώς είναι ο άνθρωπος που έχει φάει τα περισσότερα Big Mac στη ζωή του.

Ο 68χρονος από το Fond du Lac του Ουισκόνσιν τρώει σχεδόν κάθε μέρα Big Mac από το 1972. Την Τρίτη, μάλιστα, γιόρτασε την 50η επέτειο του πρώτου Big Mac, τρώγοντας στα McDonald’s της περιοχής του, που τοποθέτησαν μια ταμπέλα προς τιμήν του.

Ο Γκόρσκε έχει απολαύσει δεκάδες χιλιάδες Big Mac στη ζωή του, αλλά, όπως λέει, όταν δαγκώνει ένα είναι σαν να είναι η πρώτη φορά.

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα προτιμούσα να φάω», αναφέρει.

Η γνωριμία του Γκόσκε με τα Big Mac έγινε στις 17 Μαΐου 1972, όταν και πήρε το πρώτο του αυτοκίνητο.

«Οδήγησα κατευθείαν στα McDonald’s, πήρα τα πρώτα μου τρία Big Mac, μετά μπήκα στο αυτοκίνητο και τα έφαγα», είπε στο Guinness World Records. «Εκείνη τη στιγμή είπα, ‘Μάλλον θα τα τρώω αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου’».

Περισσότερα από 25 χρόνια αφότου έφαγε το πρώτο του Big Mac, κατέκτησε τον τίτλο των ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα Big Mac που καταναλώθηκαν το 1999, αγγίζοντας τα 15.490, ενώ το 2018, γιόρτασε τρώγοντας το 30.000ο Big Mac του.

«Η συμβουλή που θα έδινα σε κάποιον που θα ήθελε να αμφισβητήσει τον τίτλο μου είναι ‘μην το κάνεις’. Θα πεθάνω πριν καν προλάβεις να το κάνεις», είπε.

«Είμαι ευλογημένος με υψηλό μεταβολισμό και καλή υγεία που μου επιτρέπουν να τρώω Big Mac χωρίς να παχύνω πολύ», πρόσθεσε. «Μπορεί να είμαι ο μόνος ζωντανός που μπορεί να τρώει Big Mac κάθε μέρα χωρίς παρενέργειες για 50 χρόνια».

Ο Γκόρσκε σχεδιάζει να τρώει Big Mac μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta