ΑΥΤΟ το Νέο Είδος Γυαλιού είναι το Καυσόξυλο του Μέλλοντος! Όταν ανέβει είναι Σκέτη Μαγεία!

Έχετε ακουστά το γυαλί που χρησιμοποιείται στο τζάκι; Είναι μικρά κομμάτια σκληρού γυαλιού που μπορούν να εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι πραγματικό όνειρο να δείτε πώς φαίνεται στο τζάκι.

Δημιουργήθηκε από 2000 ως το 2010 και από τότε είναι πολύ δημοφιλές σαν διακοσμητικό, όχι μόνο σε σπίτια, αλλά και σε ξενοδοχεία, σπίτια σχεδιαστών και εστιατόρια, επειδή το πολύχρωμο γυαλί που φλέγεται δημιουργεί ένα μοναδικό θέαμα.

Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται: το ανακυκλωμένο γυαλί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σαν γυαλί φωτιάς, γιατί δεν είναι αρκετά σκληρό και καίγεται, απελευθερώνοντας τοξικές ουσίες σε υψηλές θερμοκρασίες.

Αλλά χάρη σε μια ειδική διαδικασία, το ανακυκλωμένο γυαλί μπορεί να γίνει πυρίμαχο γυαλί φωτιάς.

Ο τρόπος που καίγεται είναι αρκετά απλός. Το γυαλί μπαίνει σε ένα πυρίμαχο δοχείο και μετά ρίχνεται πάνω του οργανική αιθανόλη. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν τοξικές ουσίες στην ατμόσφαιρα, όταν καίγεται η οργανική αιθανόλη. Η καύση της είναι καθαρή.

Ο δεύτερος τρόπος για να βάλετε φωτιά είναι τοποθετώντας στην βάση του τζακιού σας φλόγα αερίου και μετά καλύπτοντας την με το γυαλί. Δεν είναι απλά μια ωραία διακοσμητική ιδέα – το γυαλί συγκρατεί την ζέστη και την εκπέμπει. Είναι τέσσερις φορές πιο δυνατό από την κανονική φωτιά.

Είναι απίθανο, αφού μπορείτε να προσαρμόσετε την θερμοκρασία και δεν υπάρχει καπνός. Είναι πολύ πρακτικό για κήπους μικρών σπιτιών με ευαίσθητους γείτονες.

Με το γυαλί φωτιάς δεν σας σταματά τίποτα από το να οργανώσετε ένα βράδυ με φωτιά στον κήπο ή ακόμα και μέσα στο σπίτι. Είναι απλά πανέμορφο!

Credit: cleverly.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta