Ασυνήθιστη ληστεία: 65χρονος άνδρας ληστεύει τράπεζα και πετάει τα χρήματα στους περαστικούς φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα»

Μια ληστεία πολύ διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει συνέβη σε τράπεζα των ΗΠΑ. Ο ληστής ονομάζεται Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ είναι 65 χρονών και προέβη σε κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Το στόρυ της ληστείας

Το κατάστημα που λήστεψε ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ είναι της Academy Bank στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ. Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Για να αποφυλακιστεί προσωρινά υπό όρους, το ποσό που ορίστηκε φθάνει τις 10.000 δολάρια..

Το τηλεοπτικό δίκτυο KKTV που μετέδωσε το συμβάν, επικαλέστηκε την αφήγηση του Ντιόν Πάσκαλ, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Η αφήγηση αυτόπτη μάρτυρα

Αφού πρώτα, ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ, βγήκε από την τράπεζα που είχε μόλις ληστέψει, άρχισε να σκορπάει χαρτονομίσματα «παντού».

Ο Πασκάλ ανέφερε στο δίκτυο KKTV «Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα, πριν φωνάξει, Καλά Χριστούγεννα». Έπειτα, ο Όλιβερ πήγε σε ένα κοντινό καφέ και κάθισε. Ο ίδιος περίμενε να έρθουν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Πάντως, μετά τη ληστεία σε τράπεζα, ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ κρατείται για την ώρα σε φυλακή στην Κομητεία Ελ Πάσο. Μάλιστα, αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή μεθαύριο, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα έχει συνήγορο.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta