Αρχικά Μπορεί να Μοιάζει με Φυσιολογική Φωτογραφία Γάμου, αλλά αν την Παρατηρήσετε Καλύτερα, θα Πάθετε ΣΟΚ με Αυτό που θα Δείτε!

Οι χρήστες του διαδικτύου έπαθαν πλάκα βλέποντας ένα ακέφαλο φάντασμα στο πίσω μέρος μιας φωτογραφίας από τον γάμο του ζευγαριού του «κουτιού παπουτσιών».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ιστορία πραγματικής αγάπης 14 χρόνων στα κοινωνικά δίκτυα – ανάμεσα σε έναν νεαρό Αμερικανό και μια Φιλιππινέζα.

Όταν ήταν μικρή, η Pinay Joana Marchan λάμβανε χριστουγεννιάτικα πακέτα μέσα από τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Samaritan’s Purse.

Το Samaritan’s Purse είναι μια ευαγγελική χριστιανική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει βοήθεια σε λιγότερο τυχερούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Τα πακέτα που λάμβανε η Joana ήταν από ένα νεαρό αγόρι από το Idaho, τον Tyrel Wolfe. Ο Tyler της έστειλε ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο καλούδια και μια φωτογραφία του με στολή καουμπόη.

Τα δύο παιδιά δεν ήξεραν τότε ότι ήταν αδερφές ψυχές – και ότι ήταν γραφτό να παντρευτούν 14 χρόνια μετά.

Μεγαλώνοντας, βρέθηκαν μέσω Facebook και άναψε ανάμεσα τους η σπίθα της πραγματικής αγάπης.

Ωστόσο, την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου τράβηξε η φωτογραφία του γάμου τους. Δεν μπορεί κανείς να βρει το κεφάλι αυτής της γυναίκας στην φωτογραφία.

Πράγματι, όλα δείχνουν ότι μια ακέφαλη γυναίκα έκανε την εμφάνιση της στο πίσω μέρος της φωτογραφίας! Πολλοί σοκαρίστηκαν από αυτό που είδαν – ή μάλλον από αυτό που δεν είδαν.

Δείτε την τρομακτική φωτογραφία!

Μία εξήγηση είναι ότι το ακέφαλο φάντασμα είναι μια ξανθιά γυναίκα, καλεσμένη του ζευγαριού. Ο ήλιος έπεφτε πάνω στο ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα μαλλιά της και έκρυψε τα χαρακτηριστικά της.

Δίπλα της υπάρχει ένα ακόμη ακέφαλο φάντασμα που αποδεικνύει την θεωρία.

Με άλλα λόγια, πρόκειται απλά για μια οφθαλμαπάτη. Είτε είναι φάντασμα είτε όχι, το επίκεντρο αυτής της φωτογραφίας είναι η πραγματική αγάπη αυτού του ζευγαριού.

Δείτε την ιστορία του ζευγαριού στο βίντεο:

Credit: Tnp

Related posts

Η νέα πινακίδα κυκλοφορίας που θα γεμίσει τους δρόμους – Γιατί δεν πρέπει να την αγνοούμε

Θεσσαλονίκη: Χιονίζει στον Χορτιάτη και το Ωραιόκαστρο

Ακραiο: Το ελαιόλαδο έφτασε σε νέα «τpελή τıμń» – Πóσο πάει ο τενεκές