Αποκλειστικό: Ζει σε άλλο Πλανήτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Δείτε Τι ζήτησε από τον Τούρκο παραγωγό να πάρει μαζί της στο Survivor

Μπορεί όλοι να περιμέναμε εναγωνίως την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor για να τη δούμε να αγωνίζεται και να αντιδρά στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του νησιού, η ίδια, όμως, φαίνεται πως είχε άλλες ανησυχίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia.gr, η Κωνσταντίνα ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να πάρει μαζί της στον Άγιο Δομήνικο κάτι πολύ συγκεκριμένο. Όχι κάποιο προσωπικό της αντικείμενο το οποίο θα χρειαζόταν μαζί της μα… δύο ανθρώπους που θα της φαίνονταν πολύ χρήσιμοι πριν την είσοδό της στον στίβο μάχης.
Συγκεκριμένα, δύο «βοηθούς» που μόνο εκείνη θα σκεφτόταν πως ίσως και να χρειαζόταν στο νησί. Μην πάει το μυαλό σας σε κάποιον κοντινό της άνθρωπο (βλ. Τανιμανίδης – Μπόμπα), μιας και η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA σκέφτηκε εντελώς διαφορετικά.

Τι ζήτησε;
Έναν make up artist και έναν κομμωτή!

Όσο εξωπραγματικό κι αν ακούγεται, οι απαιτήσεις αυτές έχουν γίνει το νέο αστείο στους διαδρόμους του ALPHA, του πρώην «σπιτιού» της Κωνσταντίνας, με παρουσιαστές και πρόσωπα του πάνελ των εκπομπών του σταθμού να σχολιάζουν την κίνησή της αυτή.

Ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης «πέταξε» στο επεισόδιο της Τετάρτης τα καρφιά του λέγοντας χαρακτηριστικά στη νέα παίκτρια των Διασήμων: «Να ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά. Καναπέδες, κραγιόν και τα ωραία σου, ξέχασέ τα», της είπε με την ίδια να απαντά: «Κάτι έχω καταλάβει!».
«Είσαι σίγουρη ότι το ’χεις καταλάβει;», συνέχισε ο Σάκης, με την πρώην παρουσιάστρια να απαντά ξανά «Θες να μου πεις κάτι;».

Φυσικά, ο Acun Ilicali δεν δέχτηκε καν να διαπραγματευτεί το αίτημα της Κωνσταντίνας, η οποία πιθανότητα ήθελε να την… περιποιηθούν λίγο πριν την είσοδό της στο παιχνίδι, καθώς μετά έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσε κανείς να έχει πρόσβαση στην παραλία.

Πηγή: dailymedia.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta