Η Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Λόγος που ο Κρίστοφερ Νόλαν Κρύβει Πάντα το Πρόσωπο του Τομ Χάρντι στις Ταινίες του.

Christopher Nolan, αυτό το όνομα δεν χρειάζεται συστάσεις. Από μικρές ανεξάρτητες ταινίες, κατέληξε να γυρνάει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του Χόλιγουντ. Έγραψε και σκηνοθέτησε ταινίες όπως τις: The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Interstellar, Inception και πρόσφατα έβγαλε το Dunkirk.

Χαρακτηριστικό του είναι οι μπερδεμένες ιστορίες που καθηλώνουν τον θεατή όταν πάει να παρακολουθήσει μία ταινία του. Εκτός από τις ιστορίες τους όμως, υπάρχουν και κάποια μοτίβα που επαναλαμβάνονται στις ταινίες του.

Ρίξτε μια ματιά!

Ήδη θα το έχετε καταλάβει ότι έχει να κάνει με το πρόσωπο του Tom Hardy.

Ο Tom Hardy είναι ένας από τους πιο όμορφους άντρες στο Χόλιγουντ αλλά φαίνεται πως συνεχώς παίρνει ρόλους στους οποίους κρύβεται σχεδόν το 80% του προσώπου του.

Είναι συνέχεια καλυμμένο με κάτι.

Σκεφτείτε τις τελευταίες τρεις ταινίες του. Από το The Revenant μέχρι το Mad Max: Fury Road to Dunkirk, έχει πάντα καλυμμένο το πρόσωπό του με κάτι μεταλλικό.

Οι θαυμαστές του ήταν οι πρώτοι που το παρατήρησαν.

Οι θαυμαστές του παρατήρησαν πως σε κάθε ταινία που έκανε με τον Nolan υπήρχε αυτό το συγκεκριμένο μοτίβο. Ήδη γνωρίζετε ότι έχει κάτι να κάνει με το πρόσωπο του Tom Hardy.

Αυτή τη φορά δεν έκρυβε το πρόσωπό του πίσω από μία γενειάδα ή κάποια μεταλλική μάσκα, αλλά πίσω από μία μάσκα πιλότου που έκρυβε πάνω από το 80% του προσώπου του.

Βέβαια, υπήρξαν και κάποιες στιγμές που το έδειξε.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πως το Dunkirk είναι η τρίτη ταινία που κάνει με τον Nolan και ακόμα δεν είχε την ευκαιρία να δείξει τον εαυτό του.

Η συγγραφέας Dana Schwartz έγραψε:

Η συγγραφέας αυτή είπε σαρκαστικά πως ο Tom Hardy δουλεύει καλύτερα όταν το 80% του προσώπου του είναι καλυμμένο.

Ποιος καλύτερος να απαντήσει από τον ίδιο τον Tom Hardy;

Φαίνεται όμως πως και εκείνος δεν θέλει να το συζητήσει.

Christopher Nolan;

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε γιατί αποφάσισε για άλλη μια φορά να κρύψει το πρόσωπο του πρωταγωνιστή.

Είπε:

“Ενθουσιάστηκα πολύ με το πώς τα πήγε στο The Dark Knight Rises όπου δεν φαινόταν πολύ το πρόσωπό του και σκέφτηκα να δω πώς θα πήγαινε εάν δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα. Φυσικά, ο τρόπος που παίζει τον ρόλο του ακόμα και χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του ξεπερνάει κατά πολύ αυτό που κάνουν άλλοι ηθοποιοί με όλο τους το σώμα. Είναι πραγματικό ταλέντο!’

Μιλώντας για το κάστινγκ της ταινίας, ο Nolan είπε:

“Όταν επέλεξα τον Heath Ledger στον ρόλο του Joker στο The Dark Knight, υπήρξαν πολλές αντιρρήσεις και σχόλια. Εμπιστεύτηκα όμως το ένστικτό μου και δικαιώθηκα.’

Εσείς πιστεύετε του βγήκε σε καλό αυτή του η απόφαση;

Credit: wittyfeed.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta