ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 15 Διάσημοι που Φιλάνε Χάλια Σύμφωνα με τους Συμπρωταγωνιστές τους! Χειρότερα απ ‘ όλους Φιλάει η…

Έχετε δει ποτέ ταινία του Χόλιγουντ χωρίς σκηνή με φιλί; Μάλλον όχι, γιατί πάντα υπάρχει ένα ζευγάρι που φιλιέται. Μπορούμε, λοιπόν, να συμπεράνουμε ότι στο Χόλιγουντ είναι σημαντικό να ξέρεις να φιλάς καλά. Όπως η ηθοποιία θέλει εξάσκηση, έτσι και το φιλί χρειάζεται εξάσκηση μέχρι να το πετύχουμε.

Όταν σκεφτόμαστε τις σκηνές φιλιού στις ταινίες, νομίζουμε ότι είναι όλα τέλεια. Νομίζουμε ότι αφού πρόκειται για σταρ, θα ξέρουν πώς γίνεται. Αλλά μερικές φορές οι σκηνές αυτές μπορεί να πάνε στραβά και η φήμη του σταρ να καταστραφεί.

Πολλοί διάσημοι μίλησαν ανοιχτά και αποκάλυψαν το χειρότερο φιλί τους επί σκηνής. Φτιάξαμε μια λίστα και σας την παρουσιάζουμε.

1. Kate Hudson

Ο συμπρωταγωνιστής της Dane Cook στην ταινία “Troublemaker” είπε ότι η ηθοποιός φιλάει χάλια και η αναπνοή της μύριζε κρεμμύδι.

2. Robert Pattinson

Το φιλί της Reese Witherspoon και του Robert Pattinson στο “Water for Elephants” υποτίθεται ότι θα ήταν ρομαντικό, αλλά σύμφωνα με την Witherspoon δεν ήταν, αφού η μύτη του Pattinson έτρεχε συνεχώς.

3. Bradley Cooper

Στην Jennifer Lawrence, συμπρωταγωνίστρια του στο “Silver Linings Playbook”, δεν άρεσε ο τρόπος που φιλάει, γιατί βάζει πολύ σάλιο.

4. Shailene Woodley

Ο Miles Teller είπε ότι η Woodley πριν την σκηνή φιλιού στο “The Spectacular Now” πήρε συμπληρώματα διατροφής και το στόμα της βρομούσε.

5. Angelina Jolie

Αυτό δεν το περίμενε κανείς. Ο James McAvoy είπε ότι το φιλί τους στην ταινία “Wanted” ήταν παράξενο και όχι πολύ ωραίο.

6. Emma Watson

Κατά την διάρκεια της σκηνής φιλιού στο “Harry Potter and the Deathy Hallows”, ο Daniel Radcliffe είπε ότι ήταν πολύ άσχημο και είχε την αίσθηση ότι φιλιόταν με ζώο.

7. Orlando Bloom

Όταν ρώτησαν την Keira Knightley για τις σκηνές φιλιού στους «Πειρατές της Καραϊβικής», είπε ότι ο Johnny Depp φιλάει καλύτερα από τον Orlando Bloom.

8. Tom Cruise

H Thandie Newton είπε ότι το φιλί με τον Tom Cruise στο δεύτερο “Mission Impossible” ήταν άσχημη εμπειρία.

9. Brad Pitt

H Kristen Dunst ήταν 16 χρονών όταν έδωσε το πρώτο της πραγματικό φιλί επί οθόνης με τον Brad Pitt. Είπε ότι ήταν αηδιαστικό και ανθυγιεινό.

10. Rupert Grint

O Rupert περίμενε πολύ για να φιλήσει την Emma στην ταινία, αλλά δεν της άρεσε.

11. Leonardo DiCaprio

H συμπρωταγωνίστρια του Virginie Ledoyen στην ταινία “Beach” είπε ότι ο DiCaprio είναι καλό παιδί, αλλά δεν θα τον ήθελε για σύντροφο, γιατί του έλειπε το πάθος.

12. Jason Segel

To ζευγάρι του “How I Met Your Mother” δεν απολάμβανε τις σκηνές φιλιού. Στην Alyson Hannigan δεν άρεσε να τον φιλάει, γιατί η αναπνοή του μύριζε από τα τσιγάρα.

13. Jennifer Lawrence

H Lawrence παραδέχτηκε ότι έχει φιλήσει τον Liam Hemsworth εκτός οθόνης, αλλά όταν ρώτησαν εκείνον για τα φιλιά τους στην ταινία, είπε ότι η Lawrence έτρωγε σκόρδο ή τόνο πριν την σκηνή και δεν του άρεσε καθόλου.

14. Matt Lanter

H AnnaLynne McCord είπε ότι ο Lanter φιλάει χάλια και ότι δεν θέλει να τον ξαναφιλήσει.

15. James Franco

H Vanessa Hudgens σόκαρε τον κόσμο όταν είπε ότι θα προτιμούσε να φιλήσει κοπέλα παρά τον James Franco.

Credit: WittyFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta