Απίστευτο: Άνδρας έκανε στάση στην Εθνική Οδό και ξέχασε την γυναίκα του στο δρόμο – Περπάτησε 20 χιλιόμετρα για να βρει βοήθεια

Μια απίστευτη ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με έναν άνδρα να σταματάει στην Εθνική Οδό για την απαραίτητη ανάγκη του και κατά την επιβίβαση ξανά στο αμάξι να ξεχνάει την γυναίκα του στο δρόμο.

Η απίστευτη ιστορία από την Εθνική Οδό

Κανείς δεν πιστεύει αυτό που συνέβη στην Ταϊλάνδη όταν άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο να κάνει την ανάγκη του και ξέχασε τη σύζυγό του στο δρόμο και έτσι το ταξίδι εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την 49χρονη Amnuay Chaimoon.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με το ρολόι να δείχνει 3 το ξημέρωμα, ο 55χρονος σύζυγός της έκανε μία στάση με το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου προκειμένου να κάνει την ανάγκη του. Η σύζυγός του τον ρώτησε γιατί δεν σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο και επειδή δεν πήρε απάντηση αποφάσισε και εκείνη να κατέβει, για να κάνει την ανάγκη της στη ζούγκλα.

Δεν κατάλαβε την απουσία της

Σύμφωνα με την NewYorkPost, η 49χρονη έμεινε μόνη στο σκοτάδι και χρειάστηκε να περπατήσει 20 χιλιόμετρα μέχρι να βρει βοήθεια. Μετά από περίπου δύο ώρες στον δρόμο, πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό, όμως δεν θυμόταν το τηλέφωνο του άνδρα της ενώ το δικό της κινητό ήταν μέσα στο αμάξι.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν πάνω από 20 φορές το κινητό της 49χρονης, όμως ο σύζυγός της δεν το σήκωσε. Τελικά, στις 8 το πρωί ο σύζυγός της βρέθηκε 150 χιλιόμετρα μακριά και έκανε αναστροφή για να πάρει από το Τμήμα τη γυναίκα του.

Όταν ρωτήθηκε πώς γίνεται να οδήγησε για τόσες ώρες χωρίς να προσέξει την απουσία της, εκείνος απάντησε πως νόμιζε ότι η σύζυγός του κοιμόταν στο πίσω κάθισμα. Τελικά, το ζευγάρι που είναι 27 χρόνια παντρεμένο και έχει και ένα γιο 26 ετών συνέχισε μαζί το ταξίδι του.

Related posts

Κέρδισε 5 εκατομμύριο 24χρονος στο λόττο: Δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του – «Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα