Απίστευτη πρόταση γάμου στον Ντάνο: Τον ζήτησαν επίσημα από τη μητέρα του και έδωσαν και προίκα

Το τέλος του Survivor σηματοδότησε την αρχή για μεγάλες αλλαγές στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ, παραδέχεται ότι έχουν αλλάξει πολλά από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομήνικο, με τις εκδηλώσεις αγάπης του κοινού να είναι πολλές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τhema People», αποκάλυψε και ένα πρωτοφανές περιστατικό που αναστάτωσε την οικογένειά του, όταν μια κυρία πλησίασε τη μητέρα του για να της ζητήσει το χέρι του παιδιού της για την κόρη της!
Κρατούσε, μάλιστα, στα χέρια της και το… Ε9 της κοπέλας.

Τι ακριβώς συνέβη;
«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το Survivor. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει.

Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι, προφανώς είναι ευαίσθητος.

Μπαίνω στη θέση του άλλου, γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», δήλωσε ο Ντάνος και μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Πηγή: dailymedia.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta