Απίστευτη δήλωση Σπαλιάρα: «Δεν μου ξέφυγε η Ναταλία Γερμανού…»

Η ατάκα για τις 4.000 γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του φαίνεται πως έχει «στοιχειώσει» τον Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς σε κάθε του συνέντευξη τον ρωτούν γι’ αυτήν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην κάμερα του Επιτέλους Σαββατοκύριακο, το μοντέλο ρωτήθηκε για την επίμαχη ατάκα, αλλά και για το αν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού, περιλαμβάνεται στις 4.000 γυναίκες.

«Δεν μου ξέφυγε η Ναταλία Γερμανού από τις 4.000, μπερδεύτηκες. Εγώ της ξέφυγα! Ναταλία μου sorry ε; Αλλά λέω αλήθειες, το ξέρεις», είπε ο Γιάννης, επιστρατεύοντας το χιούμορ του.

Η ατάκα δεν έμεινε ασχολίαστη από την παρουσιάστρια, που μετά την προβολή του βίντεο είπε: «μπράβο ρε Σπαλιάρα… Τι θα πει αυτό; Με είπε αντροτραγανίστρα. Η αλήθεια είναι ότι την εποχή που γνώρισα τον Γιάννη, ήμουν σε σοβαρή σχέση με συνάδελφο του. Το 2004 γνώρισα τον Γιάννη και ήμουν με τον Αλέξανδρο. Να μην επεκταθούμε και σε όλο το ελληνικό μόντελινγκ. Ένας Έλλην Κούρος αρκούσε. Δεν χρειαζόταν να δειγματίσουμε και όλες τις πασαρέλες. Ο Γιάννης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τον είχα συμπαθήσει από την πρώτη φορά που τον γνώρισα και ήταν πάντα ένα πάρα πολύ καλόψυχο πλάσμα!»

Πηγή: markos.tv

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta