Άντρας πηγαίνει καβάλα στο άλογο στη δουλειά του επειδή αυξήθηκε η τιμή των καυσίμων

Η αστεία ιστορία έρχεται να μας θυμίσει με έναν διασκεδαστικό τρόπο πόσο έχουν ακριβύνει τα βασικά αγαθά της καθημερινότητας. Ο άντρας αυτός δεν άντεξε την ακρίβεια και την ανοδική τιμή της βενζίνης και αποφάσισε να χρησιμοποιεί ένα… άλογο για τις μετακινήσεις του.

Πώς πήρε την απόφαση αυτή

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορμή αποτέλεσε μια συζήτηση που είχε με το αφεντικό του, με αφορμή την αύξηση της τιμής στα καύσιμα.

«Έπρεπε να γεμίσει το αυτοκίνητο μέσα στην εβδομάδα και του είπα να πάρει ένα ηλεκτρικό αμάξι, δεδομένης της τιμής του ντίζελ. Μου είπε ότι ήμουν ήσυχος γιατί είχα το άλογό μου. Ήρθα λοιπόν καβάλα στο άλογο» δήλωσε χαρακτηριστικά.«Μου πήρε λιγότερο από μία ώρα για να έρθω. Ακολουθώ την κανονική διαδρομή και το άλογό μου έχει συνηθίσει τα αυτοκίνητα. Αν έχει ομίχλη, βάζω ένα κίτρινο γιλέκο και ένα φωσφορίζον σημάδι στην ουρά του αλόγου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο μισθός του είναι 1.200 ευρώ το μήνα και σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων που θέλει να κάνει, είπε ότι «δεν έχω υπολογίσει τις οικονομίες που πρόκειται να κάνω, αλλά νομίζω ότι το ποσό θα είναι πολύ καλό. Τον Δεκέμβριο γλίτωσα περίπου 80 ευρώ ντίζελ. Έχω περιορίσει τις διαδρομές μου στο ελάχιστο».

Το βίντεο της ιστορίας

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta