Αναπάντεχη εξέλιξη: Ο δήμος ζητάει από γυναίκα να κόψει δέντρο 110 ετών αλλά ένας άγνωστος την βοηθάει να το μετατρέψει σε ξύλινο αριστούργημα

Μια ιστορία από την Ουάσιγκτον της Αμερικής με αναπάντεχη εξέλιξη. Η Σάρα αγόρασε το σπίτι της επειδή την κέρδισε εξαρχής το γιγάντιαιο δέντρο που υπήρχε στην αυλή της. Τα χρόνια όμως πέρασαν και το δέντρο άρχισε να χάνει τα κλαδιά του με αποτέλεσμα να αποτελεί πλέον δημόσιο κίνδυνο για όλη την γειτονιά της Σάρα.

Η εντολή δήμου για κοπή του δέντρου

Ο δήμος επέμενε ότι η Sara έπρεπε να κόψει το δέντρο. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού συμφώνησε να περικόψει το 110 ετών δέντρο, αλλά αντί να το κάνει καυσόξυλα, η Sara αποφάσισε φτιάξει κάτι όμορφο. Ήθελε να μετατρέψει το παλιό δέντρο σε μια βιβλιοθήκη.

Φώναξε τον Larry Carter, ένα αντισυμβατικό καλλιτέχνη που φτιάχνει αριστουργήματα από ξύλο. Ο Larry δεν είχε κάνει ξανά βιβλιοθήκη, αλλά δέχτηκε την πρόκληση με ανοιχτό μυαλό και το μόνο που χρησιμοποίησε ήταν ένα αλυσοπρίονο.

Η μετατροπή του δέντρου σε μια βιβλιοθήκη

Αντί να χρεώσει τη Sara για το έργο του, το μόνο που ζήτησε σε αντάλλαγμα ήταν το ξύλο που περίσσεψε από το υπέροχο γλυπτό του, το οποίο εμφύσησε νέα ζωή στη γειτονιά της Sara. Στη Sara εξακολουθεί να λείπει το αγαπημένο της δέντρο, αλλά είναι στην ευχάριστη θέση να τιμήσει τη ζωή του ξεκινώντας ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο.

Μπράβο στη Sara και τον Larry που δούλεψαν με όρεξη και μεράκι για να δώσουν σε ένα παλιό δέντρο ένα νέο σκοπό.

Το βίντεο από την μετατροπή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta