Τρία άτακτα αδέρφια φωτογραφίζονται ξανά και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Τρία άτακτα αδέρφια έδωσαν στους γονείς τους την αίσθηση του déjà vu αναδημιουργώντας μία οικογενειακή φωτογραφία μετά από 20 χρόνια. Οι Aaron, Nathan και Eldon Myers, 27, 22 και 20, τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία για να γιορτάσουν την 30 επέτειο των γονιών τους. 

Παρόλο που είναι μία αρκετά ντροπιαστική πόζα, ο νεαρότερος αδερφός, Eldon, είχε την ιδέα και έκατσε και μπροστά μπροστά με μόνο ένα σφουγγάρι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Ο Aaron είπε: ‘Πάντα μας άρεσε να κάνουμε αταξίες και μας αρέσει η φήμη που έχουμε αποκτήσει.’

Ο Eldon λέει πως είχε σκεφτεί αυτή την ιδέα εδώ και καιρό, αλλά άργησε πολύ να υλοποιηθεί αυτή του η σκέψη. Το αποτέλεσμα όμως τελικά άξιζε την αναμονή!

‘Είναι μία αρκετά ντροπιαστική εικόνα, αλλά πάλι καλά που δεν ήμουν ο πρώτος γιατί θα ντρεπόμουν πολύ. Ευτυχώς, αυτό τον ρόλο τον πήρε ο Eldon.

Ο πατέρας τους προσπάθησε να τους μεταπείσει στην αρχή, αλλά μόλις είδε την φωτογραφία, είδε την αστεία πλευρά της.

‘Η μητέρα μας ξεκαρδίστηκε με το πώς καταφέραμε να κάνουμε τις ίδιες φάτσες που είχαμε και στην αρχική φωτογραφία.’

‘Ζούμε σε μια μικρή πόλη και όλοι πάνω κάτω την έχουν δει. Μας σταματάνε στο δρόμο και μας λένε πόσο αστεία τους φαίνεται η φωτογραφία αυτή.’

Έμειναν περίπου 5 λεπτά στο μπάνιο μέχρι να καταφέρουν να πάρουν τη λήψη όπως την ήθελαν και είναι αρκετά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μιας και ήταν τυφλή η λήψη, αφού δεν ήταν κανείς άλλος στο δωμάτιο. Σίγουρα πάντως έφτιαξε τη μέρα σε όσους την είδαν!

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta