Airbnb: Μείνετε Δωρέαν Για 1 Χρόνο Σε Πανέμορφο Σπίτι Στη Σικελία

Airbnb: Μείνετε Δωρέαν Για 1 Χρόνο Σε Πανέμορφο Σπίτι Στη Σικελία

Με μόνο μία προϋπόθεση, η πλατφόρμα Airbnb κάνει δώρο σε έναν τυχερό ένα υπέροχο σπίτι στη Σικελία..

Καταπράσινοι αμπελώνες, απέραντες, ολάνθιστες πεδιάδες, βόλτες με ποδήλατο σε πλακόστρωτες πλατείες, γαλήνια μεσημέριa σε μία βεράντα με θέα εκθαμβωτική. Ένα σκηνικό αντίστοιχο με την ανείπωτη ομορφιά της ταινίας «Call me by your name» ονειρεύονται εκατοντάδες άνθρωποι στον κόσμο που λαχταρούν να περάσουν ένα μαγευτικό καλοκαίρι σε κάποια ήσυχη, γραφική πόλη της Ιταλίας, πλημμυρισμένοι από ομορφιά, καταπληκτικές τοπικές γεύσεις και χαλαρωτική ησυχία.

Τώρα η Airbnb δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να πραγματοποιήσει αυτό το γλυκό όνειρο για έναν ολόκληρο χρόνο, εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα, η μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης σπιτιών προσφέρει σε έναν υποψήφιο ένα πανέμορφο, ολικά ανακαινισμένο σπίτι στην καρδιά μίας μικρής πόλης της Σικελίας χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Όποιος, τελικά, καταφέρει να επιλεχθεί από την Airbnb θα μετακομίσει στην πόλη Sambuca, η οποία έχει 6.000 μόνιμους κατοίκους, έχοντας ως μοναδική υποχρέωση να συνεισφέρει στις εργασίες της τοπικής κοινότητας.

Η κίνηση μοιάζει να «κουμπώνει» με την ευρύτερη πρωτοβουλία της ιταλικής κυβέρνησης να προσφέρει σε ανθρώπους από το εξωτερικό σπίτια στη Σικελία με μόλις 1 ευρώ με σκοπό την αναζωπύρωση των τοπικών κοινωνιών, ωστόσο, η Airbnb δεν αποσκοπεί απλά στην ενίσχυση του πληθυσμού, αλλά σε μία ουσιαστικότερα ενίσχυση της ντόπιας κοινότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας Airbnb «ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει την ευχέρεια να εγκατασταθεί μαζί με την οικογένεια του, τον σύντροφο ή κάποιον φίλο του στη Sambuca στις 30 Ιουνίου του 2022 με σκοπό να συμμετάσχει ποικιλοτρόπως στη μικρή κοινωνία της πόλης, αλλά κυρίως με σκοπό να εργαστεί ως “οικοδεσπότης” της Airbnb στο συγκεκριμένο σπίτι». Το άτομο που τελικά θα επιλεχθεί από την εταιρία θα φροντίζει την κατοικία και θα νοικιάζει, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Sambuca, ένα από τα 6 δωμάτια του σπιτιού στους επισκέπτες οι οποίοι θα καταφθάνουν από διαφορετικές χώρες του κόσμου, κρατώντας στο τέλος όλα τα κέρδη από την ενοικίαση.

«Ο “οικοδεσπότης” μας θα πρέπει να υποδέχεται ενοικιαστές για τουλάχιστον 9 από τους 12 μήνες παραμονής του στο σπίτι», ξεκαθαρίζει σε σχετική της ανακοίνωση η Airbnb. Σε αντίθεση με άλλα σπίτια που προσφέρονται στη Σικελία για μόλις 1 ευρώ, το σπίτι στη Sambuca είναι πλήρως ανακαινισμένο, λειτουργικό και επιπλωμένο – μία πανέμορφη κατοικία στην καρδιά της πόλης, με υπέροχη βεράντα και design υψηλών προδιαγραφών. Την ανακαίνιση ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Studio Didea, το οποίο έκανε θαύματα στον ανασχεδιασμό του χώρου.

Η κατοικία εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Στο ισόγειο υπάρχει ένα μικρό σαλόνι, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με kindsize κρεβάτι και μπάνιο, ενώ στον πρώτο όροφο ένα μεγαλύτερο σαλόνι, γραφείο, μπάνιο, και ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο. Ακόμα, στη σοφίτα θα βρείτε ένα άνετο σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει δύο άτομα.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει αν είναι άνω των 18 ετών και πρέπει να μιλούν πολύ καλά αγγλικά. Η γνώση ιταλικών θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.

Για αιτήσεις μπορείτε να μπείτε σε αυτό το λινκ airbnb.com/1eurohouse.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta