Αυτός είναι ο λόγος που κάνει Ιδιαίτερους τους ανθρώπους με ομάδα αίματος Ο

Η ομάδα αίματος 0 είναι η αρχική ομάδα αίματος των προγόνων μας που ήταν πανούργα, επιθετικά αρπακτικά. Οι άνθρωποι με αυτή την ομάδα αίματος παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε κοινωνία, ακόμα και σήμερα. Η ηγετική, η προληπτική ικανότητα, η ενεργητικότητα και η ικανότητα να μένουν συγκεντρωμένοι είναι ανάμεσα στα καλύτερα χαρακτηριστικά των ατόμων με ομάδα αίματος 0.

Μπορούν να είναι ισχυροί και παραγωγικοί. Ωστόσο, όταν βρίσκονται υπό πίεση μπορεί να θυμώσουν, να γίνουν υπερκινητικοί και παρορμητικοί. Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, οι ανθυγιεινές συνήθειες ή τα αυξημένα επίπεδα άγχους, τους κάνουν ευαίσθητους σε αρνητικές επιδράσεις του μεταβολισμού, όπως η ανοχή στην ινσουλίνη, η χαμηλή δραστηριότητα του θυρεοειδούς αδένα και η παχυσαρκία.

Η γενετική κληρονομιά σου προσφέρει την δυνατότητα να είσαι δυνατός, παραγωγικός, να έχεις μια μακροχρόνια ζωή και να είσαι θετικός.

Τι τους κάνει ξεχωριστούς;

Λόγω της ομάδας αίματός τους, έχουν τη προδιάθεση για κάποιες ασθένειες όπως το έλκος και δυσλειτουργικότητα του θυρεοειδούς. Τα άτομα που έχουν ομάδα αίματος 0 έχουν χαμηλά επίπεδα ορμονών του θυρεοειδούς και έλλειψη σε ιώδιο, ένα χημικό στοιχείο του οποίου η μόνη χρήση είναι να ρυθμίζει τις ορμόνες του θυρεοειδούς. Αυτό προκαλεί πολλές παρενέργειες, όπως η παχυσαρκία, η κατακράτηση υγρών και η κόπωση.

Έχουν επίσης υψηλότερα επίπεδα στομαχικού οξέως από άλλες ομάδες αίματος, που συχνά προκαλούν ενοχλήσεις και έλκος στο στομάχι.

Στην Ιαπωνία, αυτή η ομάδα αίματος συσχετίζεται με την προσωπικότητα εδώ και καιρό. Μπορεί ακόμα και να σας ρωτήσουν για την ομάδα αίματος σας σε συνέντευξη για μια δουλειά! Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 περιγράφονται σαν άτομα υπεύθυνα, αφοσιωμένα, οργανωμένα, συγκεντρωμένα, συνειδητοποιημένα και πρακτικά.

Πιστεύεται ότι μπορούν να προσανατολιστούν καλύτερα και χρησιμοποιούν περισσότερο τη λογική. Πιστεύεται ότι αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι οι πρόγονοί τους ήταν κυνηγοί που έπρεπε να παρατηρούν και να αξιολογούν με ακρίβεια το περιβάλλον τους για να επιβιώσουν.

Το άγχος μπορεί να προκαλείται από υπερβολικό θυμό και υπερκινητικότητα. Οι άνθρωποι με αυτή την ομάδα αίματος είναι περισσότερο επιρρεπείς σε καταστροφικές συμπεριφορές όταν είναι πολύ κουρασμένοι, στεναχωρημένοι ή βαριούνται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τζόγο, αναζήτηση υπερδιέγερσης, ρίσκα, και παρορμητισμό.

Αποφύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ. Η καφεΐνη μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιβλαβής, επειδή αυξάνει τα επίπεδα αδρεναλίνης, τα οποία είναι ήδη υψηλά σε άτομα με αυτό τον τύπο αίματος.

Η άσκηση είναι σημαντική επειδή έχει χαλαρωτική επίδραση σε όλο το σώμα. Περισσότερο από κάθε άλλο τύπο αίματος, η ομάδα 0 απαιτείται να είναι ενεργή σωματικά για να διατηρεί την σωματική και συναισθηματική της σταθερότητα. Απαιτείται συχνή σωματική δραστηριότητα, περίπου 3-4 φορές τη βδομάδα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε την αεροβική γυμναστική για 30-45 λεπτά τουλάχιστον 4 φορές τη βδομάδα. Βάλτε ξεκάθαρους στόχους, είτε είναι ετήσιοι, μηνιαίοι, εβδομαδιαίοι ή ημερήσιοι για να αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις. Κάντε αυτές τις αλλαγές στη ζωή σας σταδιακά.

Καταναλώστε όλα τα γεύματα, ακόμα και τα σνακ, καθισμένοι στο τραπέζι. Μασάτε αργά και να είστε χαλαροί. Αποφύγετε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ή να ξοδεύετε χρήματα όταν βρίσκεται υπό πίεση. Αν έχετε παραπάνω βάρος, κάντε γυμναστική.

Credit: whydontyoutrythis.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta