Αυτό το Μυστηριώδες Αντικείμενο Ανακαλύφθηκε από Θαλάσσιους Εξερευνητές. Όταν Δείτε τι Είναι δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

Ένα αντικείμενο πλάτους 60 μέτρων που βρέθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας με μια «σκάλα που οδηγεί σε μια σκοτεινή τρύπα» έχει προκαλέσει σύγχυση από στους επιστήμονες από τότε που ανακαλύφθηκε το 2012. Τώρα, οι εξερευνητές πιστεύουν ότι βρίσκονται κοντά στην ανακάλυψη της παράξενης «Ανωμαλίας της Βαλτικής Θάλασσας» ηλικία 140.000 ετών.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η Ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Falcon Millenium από την ταινία Star Wars και αποτελείται από γωνιακά μεταλλικά κομμάτια που κάνουν τους εξερευνητές να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα UFO που συνετρίβη στον ωκεανό.

Ο γεωλόγος Steve Weiner επιβεβαίωσε ότι το κολοσσιαίο αντικείμενο κατασκευάστηκε από «μέταλλα τα οποία η φύση δεν μπορεί να αναπαράγει.»

Το αντικείμενο βρέθηκε από τον Σουηδό εξερευνητή Πίτερ Λίντμπεργκ και την ομάδα Ocean X που αποτελείται από θαλάσσιους εξερευνητές κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης. Ήταν σε μια αποστολή να αναζητήσουν ένα παλιό ναυάγιο, αλλά αντίθετα με το σόναρ ανακάλυψαν τη λεγόμενη Ανωμαλία.

«Ήμουν ο μεγαλύτερος σκεπτικιστής, ήμουν έτοιμος να βρω απλά πέτρες. Για μένα ήταν μια εκπληκτική εμπειρία,» δήλωσε ο Πίτερ Λίντμπεργκ.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με αυτό το γιγάντιο αντικείμενο, αν και πιστεύεται ότι είναι περίπου 140.000 ετών. Σύμφωνα με τον Volker Bruchert, αναπληρωτή καθηγητή γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, το αντικείμενο είναι «πολλών χιλιάδων ετών» και χρονολογείται από την Εποχή των Παγετώνων.

«Ήμασταν πραγματικά έκπληκτοι και μπερδεμένοι. Σκεφτόμασταν αυτό που βρήκαμε εδώ. Αυτό δεν είναι ένα ναυάγιο. Εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε σίγουρα ότι υπήρχε μια φυσική εξήγηση,» δήλωσε ο Denis Asberg, συνάδελφος του Λίντμπεργκ.

«Θέλαμε να το εξετάσουμε λίγο περισσότερο και να αποφασίσαμε να το διατηρήσουμε μυστικό. Ήρθαμε σε επικοινωνία με γεωλόγους, θαλάσσιους βιολόγους και όταν μας είπαν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο, βέβαια έγιναν περισσότερες σκέψεις.»

«Θα μπορούσε να είναι κάτι πραγματικά φοβερό αυτό που έχουμε βρει.»

Ωστόσο, όλα τα ηλεκτρονικά στο σκάφος της ομάδας Ocean X απενεργοποιήθηκαν περίεργα, όταν έπλευσαν ακριβώς πάνω από το μεταλλικό αντικείμενο και άρχισαν να λειτουργούν και πάλι όταν έφυγαν.

«Οτιδήποτε ηλεκτρικό υπάρχει, ακόμα και το δορυφορικό τηλέφωνο, σταμάτησε να λειτουργεί όταν βρισκόμασταν πάνω από το αντικείμενο,» δήλωσε ο επαγγελματίας δύτης, Stefan Hogerborn.

«Όταν απομακρυνθήκαμε περίπου 200 μέτρα, όλα λειτούργησαν, και όταν επιστρέψαμε πίσω πάνω από το αντικείμενο δεν λειτουργούσαν.»

Η ομάδα ανακάλυψε στη συνέχεια μια σκάλα που οδηγούσε σε μια σκοτεινή τρύπα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εξερεύνησής τους. Οι ερευνητές διστάζουν ακόμα να αποκαλύψουν τα συμπεράσματά τους. Θα μπορούσε αυτή η σκάλα να είναι είσοδος σε ένα αρχαίο διαστημικό σκάφος; Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αρκετά κεφάλαια για να συνεχιστεί η έρευνα.

Credit: Tnp

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta