Αυτό που Βρήκε η Αστυνομία στη Κοιλιά αυτής της Γυναίκας, σίγουρα θα σας Σοκάρει!

Οι μαχητές του ISIS γίνονται ολοένα και πιο δημιουργικοί, όταν ψάχνουν νέους και ανησυχητικούς τρόπους για να σκοτώσουν ανθρώπους. Τους έχουμε δει να αποκεφαλίζουν ανθρώπους, να σκοτώνουν μαζικά οικογένειες, και να καίνε ζωντανούς ανθρώπους. Πρωτοτυπούν ακόμα περισσότερο, όταν κατασκευάζουν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Τους τελευταίους μήνες, έχουν ανακαλύψει τους μαχητές του ISIS να προσαρμόζουν βόμβες σε ζωντανά κοτόπουλα, να κρύβουν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε παιδικά παιχνίδια και να κατασκευάζουν διαφορετικούς τύπους από γιλέκα ή ζώνες αυτοκτονίας. Αλλά αυτό που βρήκε η Γαλλική Αστυνομία όταν έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι στο Μονπελιέ είναι πραγματικά αηδιαστικό: μια ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης που προορίζεται για αποστολή αυτοκτονίας.

Μία 25χρονη Μουσουλμάνα που αλλαξοπίστησε και ο σύντροφός της συνελλήφθησαν για “αποδοχή της τρομοκρατίας”. Αν και δε βρέθηκαν πραγματικά εκρηκτικά στο σπίτι, μία αναζήτηση στον υπολογιστή αποκάλυψε προπαγάνδα των τζιχαντιστών και οδηγίες πως να φτιάξουν εκρηκτικά.

Η ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης ήταν καλυμμένη με αλουμινόχαρτο, πιθανόν σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν ότι οτιδήποτε κάτω από το αλουμινόχαρτο δε θα ελεγχόταν σε σημεία ελέγχου της αστυνομίας.

Η Γαλλία βρίσκεται ακόμα σε επιφυλακή, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Credit: liftbump.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta