Αυτοί είναι οι 18 διάσημοι Ελληνες και ξένοι που υιοθέτησαν παιδιά! [photos]

Το να υιοθετήσει κάποιος ένα παιδί δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί γενναιοψυχία και ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης. Απαιτεί πλήρη και εκτός ορίων αφοσίωση σε μία μικρή παιδική ψυχή που από τη μία στιγμή στην άλλη γίνεται το δικό σου παιδί.

Γιατί μητέρα ή πατέρα δεν σε κάνει μία… γέννα, σε κάνει μία ακατανίκητη επιθυμία να προσφέρεις ανιδιοτελή αγάπη σ΄ένα παιδί, ακόμη και αν δεν έχετε τον ίδιο γενετικό κώδικα.

Ευτυχώς δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες και ξένοι που πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν ένα – ή και περισσότερα σε κάποιες περιπτώσεις παιδιά. Μάλιστα, κάποιοι θέλησαν να αξιοποιήσουν την δυνατότητα της υιοθεσίας αν και είχαν ήδη κάνει τα δικά τους βιολογικά παιδιά.

Πρόσφατα ακούσαμε τη συγκινητική κατάθεση ψυχής της Νία Βαρντάλος στην Ελένη Μενεγάκη και το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όπου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κόρη της, το κοριτσάκι που υιοθέτησε και που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτή.

Δυστυχώς στην Ελλάδα, οι διαδικασίες υιοθεσίας δεν είναι τόσο απλές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα εξομολογήθηκαν σε συνέντευξή τους ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου που σταμάτησαν πλέον να ελπίζουν.

Το Life.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις υιοθεσίας από Έλληνες και ξένους διάσημους Stars. Δείτε τους όλους ΕΔΩ

Πηγή: Life.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta