92 στους 100 ανθρώπους ΔΕΝ καταφέρνουν να εντοπίσουν την κρυμμένη άρπα σε αυτήν την εικόνα. ΕΣΥ μπορείς;

Αλίμονο! Ο αρπιστής που απεικονίζεται παρακάτω, τον περιμένει μια τραγική μοίρα αν δεν εντοπίσει έγκαιρα την άρπα του! Γνωρίζοντας ότι ο βασιλιάς δεν είναι ο πιο έξυπνος, ο μουσικόw για την ώρα, προσποιείται ότι παίζει την άρπα. Και παρόλο που ο μουσικός μπορεί να ξεγελάσει τον βασιλιά για λίγο, όταν η μεγαλειότης του ανακαλύψει ότι ο αρπιστής δεν έχει το όργανο του, θα του κόψει το κεφάλι!

Η άρπα, που χρονολογείται από το 2500 π.Χ., είναι ένα από τα αγαπημένα όργανα του βασιλιά. Ο βασιλιάς όταν ήταν νέος, αποκοιμιόταν στον απαλό ήχο μιας άρπας, που έπαιζε ο μουσικός που είχε προσλάβει η μητέρα του. Και ενώ ο αρπιστής ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος, το αγόρι απαιτούσε να παίζει όλη τη νύχτα, επτά νύχτες την εβδομάδα! Αλλά ένα βράδυ, ο μουσικός δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε.

Το αγόρι ξύπνησε αμέσως και η βασίλισσα εξόρισε τον αρπιστή από το βασίλειο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον μελλοντικό βασιλιά. Ο πρίγκηπας υποσχέθηκε ότι κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, οποιοσδήποτε μουσικός που δεν κατάφερνε να εκπληρώσει τα καθήκοντά του θα καταδικαζόταν αμέσως σε θάνατο!

Μπορείτε λοιπόν να βοηθήσετε τον μουσικό; Ψάξτε την άρπα για να σώσετε τη ζωή του μουσικού!

Καταφέρατε να την εντοπίσετε; Αν όχι, μη φοβάστε. Χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Ο μουσικός θα σας ευγνωμονεί για πάντα!

.
.
.
.
.
.
Δείτε την λύση:

Credit: DavidWolfe

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta