9 Διάσημοι celebrities που δεν φοβούνται να καταστρέψουν την δημόσια εικόνα τους. Από την Κιμ Καρντάσιαν δεν το περιμέναμε!

Η ικανότητά σας να αυτοσαρκάζεστε είναι ένα βέβαιο σημάδι ότι έχετε μια καλή αίσθηση του χιούμορ. Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό συνήθως δεν στερούνται άλλων πλεονεκτημάτων, όπως το ταλέντο.

Για να αποδείξουμε αυτό το επιχείρημα, σας παρουσιάζουμε 9 διάσημους αστέρες, που όχι μόνο κάνουν καλά τη δουλειά τους αλλά και αστειεύονται με στυλ.

Miley Cyrus

Η υγιεινή διατροφή έχει εκατομμύρια υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο – όχι όμως και την Miley. Η τραγουδίστρια αγαπά την πίτσα και δεν ενοχλείται από τα κλικ των φωτογραφικών όταν το τρώει δημόσια.

Αυτό που η Miley αγαπά ακόμη περισσότερο, είναι να πειράζει για το γούστο της στο φαγητό της και όσουν την περιφρονούν γι ‘αυτό. Για τα 22α γενέθλιά της, παρήγγειλε μια γιγαντιαία πίτσα για τον εαυτό της και τους καλεσμένους της και στα social media δημοσιεύει συχνά αστεία για τις σχέσεις της με την πίτσα.

Steve Harvey

Το 2015, ο Harvey παρουσίασε λάθος όνομα για την νικήτρια του διαγωνισμού Miss Universe που παρουσίαζε. Το κοινό ένιωσε θυμωμένο με την απροσεξία του και έγινε ένας ήρωας πολυάριθμων ενοχλητικών memes στο Διαδίκτυο.

Μπορεί να φαίνεται ότι η διατήρηση ενός χαμηλού προφίλ θα ήταν η καλύτερη τακτική δεδομένων των περιστάσεων, αλλά ο Steve δεν το έβαλε κάτω. Μετά από μόλις 5 ημέρες, την Παραμονή των Χριστουγέννων, δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού του με την λεζάντα «Καλό Πάσχα σε όλους!” Η αίσθηση του χιούμορ του Harvey εκτιμήθηκε τόσο πολύ που προσκληθηκε να παρουσιάσει τη Miss Universe και για το επόμενο έτος.

Iggy Azalea

Ο Snoop Dogg αστειεύτηκε κάποτε για την Iggy και τη συνέκρινε με ένα χαρακτήρα της ταινίας White Chicks: ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ένας Αφροαμερικανός, ντυμένος ως ξανθιά κοπέλα που δεν ήταν πολύ όμορφη, αλλά αρκετά αστεία.

Πολλοί θα πίστευαν ότι μια τέτοια σύγκριση ήταν προσβλητική, αλλά η Iggy είδε έναν λόγο να γελάσει και να διασκεδάσει. Η ίδια και η φίλη της μεταμφιέστηκαν ως «λευκές» και επανέλαβαν μία από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές στην ταινία: τη χορευτική μάχη.

Taylor Swift

Πολλοί από εμάς μπορεί να μοιάζουν αστείοι με κάποια ρούχα. Αλλά όταν γελοιοποιούμαστε μόνο από φίλους ή συναδέλφους μας, για τους διάσημους τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν αμέσως πάνω τους.

Αυτό συνέβη όταν η Taylor Swift φόρεσε ένα χαριτωμένο παλτό που, όμως σύμφωνα με τους χρήστες του Διαδικτύου, έμοιαζε πολύ σαν το παλτό του Paddington Bear, που ταίριαζε τέλεια με ένα κόκκινο σκούφο. Ωστόσο, η Taylor ήταν αδιάφορη και ξεκίνησε μια δημοσκόπηση ζητώντας ποιος φαινόταν καλύτερα στο ντύσιμο.

Chris Pratt

Όλοι θυμόμαστε την παρουσία του ηθοποιού στη ταινία Jurassic World και περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια, τα γυρίσματα της οποίας ήδη σε εξέλιξη.

Η έντονη άσκηση και η διατροφή οδήγησαν τους θαυμαστές του ηθοποιού να τον κατηγορήσουν ότι ήταν πολύ αδύνατος και ο Chris δεν παρέμεινε σιωπηλός. «Για να αποδείξω την ασφάλειά μου στην εμφάνισή μου, δημοσιεύω μια σημερινή selfie σε αυτό που θεωρώ πολύ υγιές βάρος,» έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram του, δημοσιεύοντας μια εικόνα ενός κρανίου T-Rex.

Jennifer Aniston

Η ηθοποιός επέδειξε την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ της, γυρίζοντας μια μικρή ταινία για τα δημοφιλή κουτσομπολιά που την αφορούν. Υπάρχει μια εγκυμοσύνη που φέρεται να κρύβει από το κοινό. Υπάρχουν τα παιδιά της, ένα εκ των οποίων είναι εξωγήινο. Υπάρχει πολυτέλεια και σπατάλη. Ακόμα και το διάσημο χτένισμά της, λέγεται ότι είναι περούκα, εμφανίστηκε σε αυτή την ταινία. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε το βίντεο.

50 Cent

Έτσι δήλωσε ο ράπερ ότι κήρυξε πτώχευση. Ωστόσο, υπήρξαν φήμες ότι το έπραξε αυτό για να αποφύγει μεγάλες πληρωμές εξαιτίας αγωγής. Ο Curtis Jackson αστειεύεται γι’ αυτό κατά καιρούς στα κοινωνικά μέσα, δείχνοντας τον «τεράστιο πλούτο» του και τροφοδοτώντας τα κουτσομπολιά.

Kim Kardashian

Ο Kim έχει πάνω από 100 εκατομμύρια followers και υπάρχει μια μερίδα που την κατηγορεί για ναρκισσισμό. Ξέρει γι ‘αυτό και γελάει με αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, σε μια διαφήμιση πάροχου Internet, απευθύνεται στο κοινό λέγοντας: “Με τα δεδομένα που πληρώσατε θα μπορούσατε να δείτε το μακιγιάζ μου, τα ρούχα μου, τις διακοπές μου. Δυστυχώς όλα χάθηκαν. Παρακαλώ, βοήθηστε να σωθούν τα δεδομένα.»

Adele

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια γνωρίζει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει ένα κακό αστείο είναι με ένα καλό. Για παράδειγμα, μια μέρα μετά τα 29α γενέθλιά της, η Adeleδημοσίευσε μια φωτογραφία όπου μεταμορφώθηκε σε μια χαριτωμένη γριούλα. Το αστείο προετοιμάστηκε μετά από αδιάκοπες κατηγορίες για την εμφάνισή της, όπου δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική της ηλικία.

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta