9 Πασίγνωστοι Ηθοποιοί που Κάνουν το Ίδιο πράγμα σε ΚΑΘΕ τους Ταινία. Για τον Μπραντ Πιτ ούτε καν το Φανταζόμασταν!

Πολλοί από εμάς μπορούμε να καταλάβουμε με ακρίβεια το σκηνοθέτη από τις χαρακτηριστικές του λήψεις που είναι σήμα κατατεθέν τους. Για παράδειγμα, ο Κουέντιν Ταραντίνο λατρεύει να κάνει ταινίες με βία και όπλα και είναι σύνηθες στις ταινίες του να τραβάνε ταυτόχρονα πολλά άτομα όπλα ο ένας στον άλλον. Αποδεικνύεται ότι αγαπημένες κινήσεις δεν έχουν μόνο οι σκηνοθέτες, αλλά και πολλοί ηθοποιοί.

Ανακαλύψαμε 9 στοιχεία, που αγαπούν να κάνουν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί και τις επαναλαμβάνουν τόσο συχνά, που μπορεί να θεωρηθεί σήμα κατατεθέν τους.

Τα καπέλα του Τζόνι Ντεπ

Έχοντας υποδυθεί αριστοτεχνικά τον Τζακ Σπάροου, τον Γουίλυ Γουόνκα και τον Τρελό Καπελά, είναι πλέον αδύνατο να φανταστεί κανείς τον ηθοποιό χωρίς ένα καπέλο. Τα φοράει όχι μόνο σε ταινίες φαντασίας, αλλά και όταν ενσαρκώνει απλούς ανθρώπους. Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ λένε ότι και στην πραγματική ζωή του αρέσουν τα καπέλα.

Η ρητορική του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

Στον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον αρέσει να απαγγέλλει το κείμενό του. Η πρώτη φορά έγινε στην ταινία Pulp Fiction, και ο ηθοποιός συνεχίζει να ενθουσιάσει το κοινό με την ικανότητά του να κάνει ένα ρητορικό μονόλογο.

H αριστουργηματική πρόποση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Κανείς δεν θα πει μια πρόποση καλύτερα από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τη πρώτη φορά που σήκωσε το ποτήρι του ήταν στην αρχή της σταδιοδρομίας του, ως νέος και ερωτευμένος Jack Dawson στον Τιτανικό. Στη συνέχεια, ακολούθησε επιδέξια στην ταινία «Django, Ο τιμωρός», «Ο Λύκος της Wall Street» και, φυσικά, στον «Υπέροχο Γκάτσμπυ».

Ο δρομέας Τομ Κρουζ

Τρέξε σαν τον Τομ Κρουζ, είναι μια φράση που λένε στο Χόλιγουντ. Πράγματι, ο ηθοποιός τρέχει πολύ στην οθόνη. Ο πρωταγωνιστής της «Επικίνδυνης αποστολής» έχει διανύσει χιλιόμετρα τρέχοντας. Και είτε είναι μια πλημμύρα, εκρήξεις ή έρημος, ο Τομ Κρουζ τρέχει φοβερά!

«Το δάχτυλο της μοίρας» του Χάρισον Φορντ

Στον Χάρισον Φορντ αρέσει να δείχνει με το δάχτυλο του, καθώς σχεδόν σε κάθε ταινία του χρησιμοποιεί αυτή τη χειρονομία προς το άτομο που τον εμποδίζει ή παραβιάζει την ευημερία του ήρωα. Η πρώτη φορά που κάνει αυτή τη χαρακτηριστική κίνηση είναι στη ταινία «Star Wars».

Η Αμαζόνα Μισέλ Ροντρίγκες

Αν σε μια ταινία παίζει η Μισέλ Ροντρίγκες, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο χαρακτήρας της θα ανταγωνίζεται τους καλύτερους χαρακτήρες αντρών στην ταινία. Η ηθοποιός δεν επαναλαμβάνει απλώς τις κινήσεις από ταινία σε ταινία, αλλά ενσαρκώνει πολύ παρόμοιους χαρακτήρες, και ακόμα και τα κοστούμια της δεν διαφέρουν πολύ.

Ο πάντα χαλαρός Τιμ Ροθ

Δεν έχει σημασία ποιον χαρακτήρα παίζει ο Βρετανός ηθοποιός: έναν ειδικό στα ψέματα ή τον Πρίγκιπα του Μονακό, κάθε χαρακτήρας του είναι σίγουρο ότι θα βρει έναν λόγο για να πάρει μια χαλαρή στάση και θα κάνει ένα εντυπωσιακό τέντωμα στην καρέκλα του.

Οι γυμνές σκηνές με τον Μελ Γκίμπσον

Ο Μελ Γκίμπσον έχει καλή σωματική κατάσταση, και αυτό μπορούμε να το δούμε σε πολλές ταινίες του. Πολύ πιο συχνά από άλλους άντρες ηθοποιούς, το επιδεικνύει φορώντας ελάχιστα ή και καθόλου ρούχα. Και ο Μελ Γκίμπσον μπορεί να θεωρηθεί ως πρωτοπόρος των γυμνών σκηνών, καθώς ο ίδιος άρχισε να το κάνει το 1987 στην ταινία «Φονικό όπλο».

Ο αιώνια πεινασμένος Μπραντ Πιτ

Τις περισσότερες φορές, οι ηθοποιοί παίζουν απλούς ανθρώπους, και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές φορές πρέπει να φάνε την ώρα των γυρισμάτων και είναι μέρος του σεναρίου. Αλλά ο Μπραντ Πιτ το κάνει σχεδόν πάντα και τόσο πειστικά, που βλέποντας τον μας δημιουργεί την επιθυμία να ανοίξουμε την πόρτα του ψυγείου!

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta