9 Καταπληκτικά Ψυχολογικά Κόλπα που θα σας Βοηθήσουν να Γίνεται το ΠΙΟ ελκυστικό άτομο στον Κόσμο! Δώστε Βάση στο #6!


Ο Jeff Haden, ένας από τους πιο σημαντικούς και δημοφιλείς ανθρώπους του Linkedln, αλλά και συγγραφέας 30 περίπου βιβλίων σχετικών με την επιχειρηματικότητα και την επικοινωνία. Εξήγησε πώς μερικοί άνθρωποι μπορούν εύκολα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καθενός και να δημιουργήσουν μια θετική εικόνα του εαυτού τους.

Εδώ σας παρουσιάζουμε εννέα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνθρωπο να μοιάζει πολύ ελκυστικός.

Δεν φοβούνται να χάσουν

Οι άνθρωποι αυτοί, δεν προσπαθούν να κερδίσουν τα πάντα. Αντίθετα, στόχος τους είναι να δώσουν περισσότερα, χωρίς να περιμένουν τίποτα για αντάλλαγμα. Για αυτούς, δεν είναι δύσκολο να παραδεχτούν τα λάθη, τις αποτυχίες τους, ή να μιλήσουν για τις αδυναμίες τους. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι.

Δείχνουν με ειλικρίνεια τη χαρά τους όταν σας συναντούν

Η διατήρηση της οπτικής επαφής είναι πολύ σημαντική σε μια συνομιλία, και οι άνθρωποι που έχουν αυτό το χάρισμα το γνωρίζουν καλά. Χαμογελάνε όταν τους χαμογελάνε αλλά δεν προσπαθούν να επαναλάβουν τα πάντα μετά τον συνομιλητή τους. Επικεντρώνονται και ακούν προσεκτικά, δίνοντας προσοχή στα συναισθήματα και τα λόγια του. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν την εμπιστοσύνη του συνομιλητή τους.

Φημίζονται για την αμοιβαία κατανόηση

Οι περισσότεροι άνθρωποι ασυνείδητα αναζητήσουν αντιθέσεις και διαφωνίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε ένα τσακωμό και όχι σε μια συνομιλία. Οι γοητευτικοί και χαρισματικοί άνθρωποι προσπαθούν να βρουν κάτι κοινό με το συνομιλητή τους, ξεκινώντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα έχει θετικά συναισθήματα.

Χρησιμοποιούν τη δύναμη του αγγίγματος

Το άγγιγμα, είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα συναισθήματα καλύτερα.

Είναι καλοί στο να χρησιμοποιούν εκφράσεις του προσώπου και χειρονομίες

Οι γοητευτικοί άνθρωποι, εκφράζουν τα συναισθήματά τους απίστευτα καλά και με ακρίβεια. Μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και την πιο βαρετή ιστορία σε μια πραγματικά συναρπαστική συζήτηση.

Δεν φοβούνται να δείχνουν γελοίοι

Αυτοί οι άνθρωποι δεν φοβούνται να τσαλακώσουν την εικόνα τους ή να δείξουν τις αδυναμίες τους. Το ίδιο κάνουν και με τους άλλους ανθρώπους, δηλαδή έχουν σεβασμό και δεν προσπαθούν να χλευάσουν κανένα με άσχημο τρόπο.

Είναι καλοί στην διατύπωση ερωτήσεων

Μπορούν πολύ εύκολα να σας κάνουν να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Δεν διστάζουν να κάνουν ερωτήσεις και μιλούν ανοιχτά για τον εαυτό τους. Αυτοί οι άνθρωποι, θέλουν πραγματικά να ξέρουν τι σκέφτεστε, πράγμα που τους καθιστά αξιόπιστους.

Θυμούνται πάντα ονόματα

Οι άνθρωποι αυτοί, θυμούνται πάντα το όνομα του συνομιλητή τους, είτε αυτό είναι μικρό, είτε είναι μεγάλο.

Ακούνε περισσότερο και μιλάνε λιγότερο

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ακούνε καθόλου το συνομιλητή τους, επειδή θέλουν να μιλήσουν για τα δικά τους νέα. Στους ανθρώπους που θέλουν να είναι αρεστοί, αρέσει να ακούνε περισσότερο από ό,τι να μιλάμε. Αυτό τους βοηθά να μάθουν περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα για και το συνομιλητή τους και να βρουν κοινά χαρακτηριστικά.

Credit: Brightside

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta