8 Πανέμορφες κόρες που κληρονόμησαν το ταλέντο των διάσημων μπαμπάδων τους. Ειδικά του Φράνσις Φορντ Κόπολα είναι…

To μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά όπως είναι γνωστό, και τα παιδιά των ταλαντούχων γονιών είναι πιο πιθανό να αναδείξουν και αυτά κάποιο ταλέντο τους.

Σας παρουσιάζουμε μερικές διάσημες οικογένειες στις οποίες είναι ευρέως γνωστές τόσο ο πατέρας όσο και η κόρη.

Steven και Liv Tyler

Η Liv Rundgren (δηλαδή το όνομα που έλαβε κατά τη γέννηση της η ηθοποιός) έμαθε ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας μόνο στην εφηβεία. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, πάντα ένιωθε μια οικειότητα με τον φίλο της μητέρας της, τον frontman των Aerosmith frontman , τον Steven Tyler. Ο μουσικός, συχνά περνούσε αρκετό χρόνο στο σπίτι τους και κοιτούσε ύποπτα το κορίτσι, καθώς η ομοιότητα μεταξύ πατέρα και κόρης είναι απλά εκπληκτική.

Jon Voight και Angelina Jolie

O Jon Voight έχει κερδίσει τέσσερις φορές βραβείο «Όσκαρ». Η αγάπη της Angelina για τον κινηματογράφο υποχρέωνε την μητέρα της, ακόμα και μετά το διαζύγιο με τον πατέρα της, να περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της στους κινηματογράφους. Η Jolie δεν μπορούσε να συγχωρήσει τον πατέρα του, που άφησε την οικογένεια , και για μεγάλο χρονικό διάστημα αρνήθηκε να επανασυνδεθεί με τον Voight. Παρ ‘όλα αυτά, έχουν γυρίσει μαζί και μια ταινία – «Lara Croft: Tomb Raider», και πρόσφατα η σχέση μεταξύ πατέρα και κόρης αποκαταστάθηκε.

Paul και Stella McCartney

To θρυλικό «Σκαθάρι», ο Paul McCartney, απέκτησε 5 παιδιά, αλλά μόνο η κόρη του Stella έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Αλλά η κόρη του δεν επέλεξε για μουσική καριέρα: η Stella είναι διάσημη σχεδιάστρια μόδας, trendsetter, και πολλαπλή νικήτρια των British Fashion Awards.

Don και Dakota Johnson

H δημοτικότητα της Dakota Johnson αυξήθηκε ραγδαία μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Αλλά αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή αναπόφευκτα, καθώς οι γονείς της είναι η ηθοποιός Melanie Griffith και ο σταρ του «Miami Vice» Don Johnson, η γιαγιά της ήταν η μούσα του Χίτσκοκ, η Tippi Hedren , και ο πατριός ο διάσημος Antonio Banderas, ο οποίος βοήθησε την Dakota να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Ozzy και Kelly Osbourne

Η παιδική ηλικία της Kelly έπεσε πάνω στην περίοδο της έκρηξης της δημοτικότητας του πατέρα της – τον διάσημο ροκ μουσικό Ozzy Osbourne. Η Kelly έκανε περιοδείες σε όλο τον πλανήτη δίπλα στον πατέρα της. Μέσα σε ένα χρόνο η οικογένειά τους είχε γίνει τόσο δημοφιλής, ώστε γυρίστηκε και τηλεοπτικό ριάλιτι με τη ζωή τους. Αποτελεί ενδιαφέρον ότι ο νονός της Kelly είναι ο θρυλικός Elton Jon.

Henry και Jane Fonda

«Ήμουν ο γιος του πατέρα μου» – έτσι απάντησε σχετικά με την επίδραση του θρυλικού ηθοποιού Henry Fonda για τον χαρακτήρα της, η κόρη του Jane. Ωστόσο η παιδική ηλικία της διάσημης ηθοποιού τη δεκαετία του ’60 δεν ήταν απλή. Το διαζύγιο των γονιών της και η αυτοκτονία της μητέρας της, η οποία δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα στοργική με την κόρη του, είχε αντίκτυπο στο χαρακτήρα της Jane και τις μελλοντικές σχέσεις της με τους άνδρες.

Francis και Sofia Copola

Όταν η Sofia ξεκίνησε να σκηνοθετεί ταινίες, ήταν επόμενο ότι η δουλειά της θα συγκρινόταν με τα έργα του πατέρα του. Φυσικά, ο μεγάλος σκηνοθέτης, ο οποίος χάρισε στον κόσμο τον «Νονό», είναι δύσκολο να νικήσει την άποψη της δημιουργικότητας, αλλά η καριέρα της κόρης του δεν πέρασε απαρατήρητη. Για παράδειγμα, η περίφημη ταινία της Sofia «Lost in Translation» έχει λάβει 2 βραβεία «Όσκαρ».

Kurt Russell και Kate Hudson

Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της Goldie Hawn, o Kurt Russell είναι επίσημα ο πατριός της ηθοποιού, η Kate και ο αδελφός της που ονομάζεται επίσης Kurt, μεγάλωσε τα παιδιά και τον ευγνωμονούν για τα ευτυχισμένα παιδικά τους χρόνια. «Δεν έχει σημασία πόσο απασχολημένος ήταν, ήταν πάντα μαζί μας. Αισθανθήκαμε τη στήριξή του από την παιδική μας ηλικία, η αγάπη μου για σένα είναι ανυπολόγιστη,» – έγραψε η ηθοποιός στα κοινωνικά δίκτυα.

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta