8 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι η Σχέση σου πάει από το Κακό στο Χειρότερο και ήρθε η ώρα να Χωρίσεις. Δώσε Προσοχή στο 5ο!

Τώρα που η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει πια περάσει, πρέπει να αναρωτηθείς σοβαρά αν είσαι ευτυχισμένη και χαρούμενη στη σχέση σου. Αν δεν είσαι απολύτως σίγουρη, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να ψάχνεις για αλάνθαστα σημάδια, που δείχνουν ότι είσαι έτοιμη να χωρίσεις με τον σύντροφό σου.

1. Βγαίνεις μαζί του από αγγαρεία.

Το να μη θέλεις και πολύ να βγεις με το σύντροφό σου, δεν είναι καλό σημάδι. Αντί να τον βλέπεις από υποχρέωση, καλύτερα να τον χωρίσεις.

2. Δεν θέλεις να γνωρίσει τους γονείς σου.

Αν είσαι πάνω από 18, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί. Ποτέ δεν είναι εύκολο να γνωρίζουμε το σύντροφό μας στο μπαμπά και τη μαμά, αλλά όταν κάνουμε τα πάντα για να το αποφύγουμε κάτι σημαίνει.

3. Δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί του για το μέλλον.

Μήπως παγώνει την ώρα που του μιλάς για τα μελλοντικά σου σχέδια μαζί του; Εάν ο συνομιλητής σου δεν αισθάνεται άνετα με τέτοιου είδους συζητήσεις, είναι καλύτερο να χωρίσετε τα τσανάκια σας.

4. Δεν μπορείς να βρεις τρία κοινά χαρακτηριστικά που έχεις με εκείνον.

Η φυσική έλξη είναι καλή, αλλά όχι αρκετή. Σε επίπεδο σχέσης, πρέπει να συμβαδίζεις με το σύντροφό σου. Τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια έχουν μεν τις διαφορές τους, αλλά έχουν και πολλά κοινά στοιχεία.

5. Τσακώνεστε πολύ συχνά.

Κοίτα, δεν μπορείς να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαλώνοντας με κάποιον. Ο σκοπός είναι να έχεις μια υγιή σχέση, στην οποία θα είσαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Αν τσακώνεστε έτσι τώρα, τι θα γίνεται σε λίγα χρόνια;

6. Σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου.

Ο άνθρωπος που μιλάει αρνητικά για την εμφάνιση τα κιλά και την προσωπικότητά σου, δεν κάνει για σένα. Υποτίθεται ότι είναι μαζί σου επειδή σε θέλει για αυτό που είσαι και πρέπει να σε υποστηρίζει και να σε εμψυχώνει κάθε στιγμή. Διώξε από δίπλα σου τους τοξικούς ανθρώπους!

7. Δεν θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα μαζί του

Σε μια σχέση, θέλεις να κάνεις τα πάντα με το σύντροφό σου και να περνάς πολύ χρόνο μαζί του, ανακαλύπτοντας νέες περιπέτειες. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε ήρθε η ώρα να χωρίσεις.

8. Οι διαφωνίες σας περνάνε σε άλλη διάσταση

Τα ζευγάρια, συχνά διαφωνούν και καυγαδίζουν. Είναι λογικό, αφού μιλάμε για δύο διαφορετικά πρόσωπα και καμία φορά αυτό βοηθά τη σχέση. Όταν όμως η διαφωνία παίρνει άλλη τροπή και συνοδεύεται με βία, είτε σωματική, είτε λεκτική, πρέπει οπωσδήποτε να χωρίσετε. Όταν από μια σχέση λείπει ο σεβασμός, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Credit: HelloGigles

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta