7 Ξεκάθαρα Σημάδια που δείχνουν ότι ο Σύντροφός σου ΔΕΝ είναι πλέον Ερωτευμένος Μαζί σου. Δώσε Βάση στο 4ο!

Οι χωρισμοί και τα διαζύγια είναι χάλια. Παρ’όλο που οι άνθρωποι μπορεί να απομακρυνθούν και να βρουν την ευτυχία αλλού, εκείνη η στιγμή είναι μία από τις χειρότερες στην ζωή τους.

Και είναι ακόμα χειρότερο όταν αυτές οι αποφάσεις προκύπτουν από το πουθενά. Νομίζεις ότι η σχέση σου είναι σταθερή και χωρίς προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και ο σύντροφος σου αισθάνεται το ίδιο. Αν προσέχεις τη σχέση σου, θα παρατηρήσεις πότε τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ξαφνικά, τα μικροπράγματα που θεωρούσες δεδομένα σταματούν και έχεις την αίσθηση ότι ο σύντροφος σου αρχίζει να αισθάνεται διαφορετικά για τους δυο σας. Είναι καλό να μην τα αγνοείς αυτά.

Διαβάστε παρακάτω 6 σημάδια που πρέπει να κοιτάξετε σε περίπτωση που υποπτεύεστε ότι ο σύντροφος σας έχει αμφιβολίες για το αν θέλει ακόμα να είναι μαζί σας.

Έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα

Ένα από τα πιο προφανή σημάδια ότι ο σύντροφος σου είναι έτοιμος να προχωρήσει είναι ότι δεν ενδιαφέρεται γι’αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σου. Αν φλερτάρει ή περνά πολύ χρόνο με άλλους παρά με σένα, είναι ένα καλό σημάδι ότι μάλλον θέλει να την κάνει. Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου.

Σε κατηγορεί για οτιδήποτε κακό στην ζωή του

Αν ο σύντροφος σου έχει αρχίσει ξαφνικά να σε κατηγορεί για όλα τα προβλήματα στην ζωή του, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σε μισεί κατά κάποιο τρόπο και βγάζει πάνω σου την δυστυχία του.

Το βλέπει σαν να τον κρατάς πίσω.

Έχει πάντα μια δικαιολογία για να σε αποφύγει

Μήπως μένει ως αργά στη δουλειά ή πάει επαγγελματικά ταξίδια κάθε Σαββατοκύριακο ή ακόμα αρνείται να σε πάρει μαζί του σε φιλικές συγκεντρώσεις;

Αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι προσπαθεί να αποφύγει να περνά χρόνο μαζί και πιθανόν να μην θέλει να είναι μαζί σου πλέον. Και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει ήδη βρει κάποια άλλη.

Τα μελλοντικά του σχέδια δεν περιλαμβάνουν εσένα

Μερικές φορές, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι οι σύντροφοι τους κάνουν σχέδια που δεν τους περιλαμβάνουν. Αν ανακαλύψετε ότι τα όνειρα του συντρόφου σας για το μέλλον δεν σας περιλαμβάνουν ενεργά, τότε είναι καιρός να προχωρήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να γυρίσετε σπίτι και να το βρείτε άδειο χωρίς προειδοποίηση.

Νιώθουν ότι δεν χρειάζεται να δίνουν εξηγήσεις

Όταν κάποιος έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει πια να είσαι μέρος της ζωή του, μερικές φορές δεν νιώθει την ανάγκη να σου εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις πράξεις ή τα συναισθήματα του. Αν δεν μπορεί καν να σου εξηγήσει για ποιο λόγο σε παρατάει, τότε είσαι σίγουρα καλύτερα μακριά του.

Νιώθεις συχνά πληγωμένη από εκείνον, αλλά κατηγορείς τον εαυτό σου

Μερικές φορές τα σημάδια του τέλους είναι απίστευτα ξεκάθαρα. Αν ο σύντροφος σου δεν σε σέβεται, σε μειώνει, σου λέει ψέματα και γενικά δείχνει μια απάθεια προς το μέρος σου, τότε έχει τελειώσει.

Όχι μόνο δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά, αλλά στο τέλος θα αρχίσεις και να αμφισβητείς το αν φταις ή όχι εσύ. Μην φτάνεις σε αυτό το σημείο. Αναγνώρισε το γεγονός ότι σου αξίζει αγάπη και προχώρα.

Credit: higherperspectives.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta