6 Ξεκάθαρες Ενδείξεις ότι το Αγόρι σου θέλει να Χωρίσετε. Αν δεις την 4η, Χώρισέ τον Πρώτη ΕΣΥ!

Οι περισσότερες ρομαντικές σχέσεις χάνουν τo πάθος και το ενδιαφέρον τους με την πάροδο του χρόνου και μπορούν να μετατραπούν σε ρουτίνα. Και αν δεν δουλέψετε μαζί σε αυτό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες χωρισμού.

Συγκεντρώσαμε 6 χαρακτηριστικές ενδείξεις, οι οποίες υποδεικνύουν ότι ο σύντροφός σας δεν είναι ευτυχισμένος. (Ή ίσως αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως τον δυστυχισμένο!)

Αδιαφορία για τη ζωή και τα προβλήματά σας

Μερικές φορές απλώς θέλετε να μιλήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να τους πείτε για την ημέρα σας και τις εμπειρίες σας, ίσως ακόμη και να παραπονεθείτε. Όταν δεν έχετε καμία υποστήριξη, ο σύντροφός σας δε σας ακούει και δεν είστε προτεραιότητα … είναι ανησυχητικό για τη σχέση σας.

Έλλειψη εμπιστοσύνης

Τα άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση συχνά προβάλλουν τις ανασφάλειες τους στις ρομαντικές σχέσεις τους. Στην αρχή, μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να είναι δυσδιάκριτη. Αλλά αν το ταίρι σας ξαφνικά αρχίζει να ελέγχει όλες τις πτυχές της ζωής σας, αυτό είναι ένα σημάδι εσωτερικής αβεβαιότητας και δυστυχίας.

Συνεχώς καθυστερεί και ακυρώνει σχέδια

Στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα: κάτι επείγον μπορεί να παρουσιαστεί στην εργασία ή ξαφνικά να ανατεθούν ευθύνες. Αλλά συνήθως τέτοιες ακραίες περιπτώσεις είναι σπάνιες. Και όλοι καταλαβαίνουν πότε εμφανίζονται. Ωστόσο, αν ένας σύντροφος αρχίσει να προσαρμόζει σκόπιμα τη σχέση του με το χρονοδιάγραμμά του, να αναβάλλει τα ραντεβού, να φτάνει αργά (ή να μην εμφανίζεται καν) ή να βρίσκει ανόητες δικαιολογίες, αυτό δεν έχει καλή κατάληξη.

Δεν έχει διάθεση για φιλιά/αγκαλιές

Δεν αποτελεί μυστικό ότι τα αγαπημένα ζευγάρια τείνουν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, ακόμη και τυχαία: με αγκαλιές, φιλιά, κρατώντας τα χέρια. Αυτό τους καθησυχάζει, τους δίνει δύναμη και τους κάνει ευτυχισμένους. Όταν κάποιος σε ένα ζευγάρι παύει ξαφνικά να είναι οικείος στον άλλο και η προοπτική της αγκαλιάς δεν του προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, τέτοια συμπεριφορά προκαλεί ανησυχίες.

Απροθυμία να σας φροντίσει

Κατά κανόνα, τα αγαπημένα ζευγάρια φροντίζουν τους συντρόφους τους και προσπαθούν να κάνουν τη ζωή τους όσο το δυνατόν πιο άνετη. Αν ένα ταίρι παύσει ξαφνικά να σέβεται τις επιθυμίες του άλλου προσώπου και επικεντρώνεται μόνο στον εαυτό του, τέτοιες εκδηλώσεις εγωισμού είναι το πρώτο μήνυμα που πρέπει να προκαλεί ανησυχία.

Απροθυμία να περάσει χρόνο μαζί σας

Όλοι, ακόμη και όσοι βρίσκονται σε μια σχέση, θέλουν να έχουν μια προσωπική ζωή: να συναντηθούν με φίλους, να κάνουν τα χόμπι τους. Αυτό είναι φυσιολογικό. Ο κύκλος επικοινωνίας δεν πρέπει να περιορίζεται σε ένα μόνο άτομο. Ωστόσο, αν ένα ταίρι αρχίζει να αποφεύγει εντελώς τα ραντεβού και γεμίζει τη ζωή του με όλους, εκτός από σας, δεν πρέπει να το αγνοήσετε.

Τι να κάνετε;

Αν παρατηρήσετε τέτοιες αλλαγές στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας, αυτή είναι μια ευκαιρία να προβληματιστείτε. Ίσως να έχει κάποια προβλήματα εκτός της σχέσης σας. Αλλά μπορεί να οφείλεται στη συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά ή να γίνετε λίγο πιο ανεκτικοί και να νοιαστείτε, και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Credit: Adme

Related posts

Κέρδισε 5 εκατομμύριο 24χρονος στο λόττο: Δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του – «Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα