6 Ταλαντούχοι Απόγονοι Διάσημων Ανθρώπων τους οποίους δεν Γνωρίζαμε

Φαίνεται ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα εγγόνια διάσημων ανθρώπων κληρονομούν μεγάλο μέρος του ταλέντου των διάσημων προγόνων τους.
Δείτε παρακάτω 6 χαρακτηριστικά παραδείγματα. Τους γνωρίζατε;

Η Riley Keough είναι η πιο μεγάλη εγγονή του θρυλικού Elvis Presley. Σήμερα είναι 25 ετών και έχει γίνει διάσημη ηθοποιός αλλά και μοντέλο.

Η Dree Hemingway είναι εγγονή του γνωστού συγγραφέα του 20ού αιώνα, Ernest Hemingway. Είναι μοντέλο και δουλεύει για τις πιο μεγάλες εταιρίες μόδας.

Ο Tuki Brando είναι εγγονός του διάσημου ηθοποιού Marlon Brando. Δεν σχεδιάζει να γίνει και ο ίδιος ηθοποιός, αλλά εργάζεται σαν μοντέλο για τον οίκο Versace.

Η Emma Kathleen Ferrer είναι εγγονή της διάσημης ηθοποιού και είδωλου της μόδας, Audrey Hepburn. Είναι 20 ετών και είναι μοντέλο.

Η Oona Chaplin είναι εγγονή του κωμικού ηθοποιού και παραγωγού ταινιών Charlie Chaplin. Έχει πρωταγωνιστήσει σε 34 ταινίες , αλλά οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως Talisa Maegyr από το “Game of Thrones”.

Η Alyson de Borges είναι εγγονή του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Alain Delon. Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία “The Blue Island” αλλά κυρίως εργάζεται σαν μοντέλο.

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta