6 Λόγοι που οι Αριστερόχειρες είναι οι Καλύτεροι Eραστές!

Είναι έξυπνοι

Είναι έξυπνοι και αυτό δεν ισχύει μόνο στην κρεβατοκάμαρα. Είναι και κάτι που φαίνεται αρκετά λογικό, αφού οι αριστερόχειρες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν πιο πολύ και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου τους.

Δεν είναι συνηθισμένοι

Μόνο το 10% περίπου των ανθρώπων είναι αριστερόχειρες. Προφανώς οι πιθανότητες να βρείτε έναν είναι μικρές έτσι και αλλιώς.

Είναι γεννημένοι ηγέτες 

Πολλοί από τους προέδρους της Αμερικής είναι αριστερόχειρες.  Οι Bill Clinton, Barack Obama, Gerald Ford, και George H.W. Bush είναι όλοι αριστερόχειρες.

Είναι ανεξάρτητοι.

Οι αριστερόχειρες είναι ανεξάρτητοι και είναι σε θέση να υποστηρίζουν τους εαυτούς τους. Είναι επίσης 15% πιο πιθανόν να είναι πλουσιότεροι από τον μέσο δεξιόχειρα. Είναι επίσης 26% πλουσιότεροι και έχουν καλύτερη μόρφωση.

Είναι καλύτεροι στο να κάνουν πολλά ταυτόχρονα.

Οι αριστερόχειρες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και τι καλύτερο για ένα σύντροφο;

Είναι δημιουργικοί

Οι αριστερόχειρες τείνουν να είναι πιο δημιουργικοί, καινοτόμοι και καλλιτεχνικοί. Χρησιμοποιούν περισσότερο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου τους που ευθύνεται για την μουσικότητα, την καλλιτεχνική φύση και τις γλωσσικές μας ικανότητες. Ο Leonardo da Vinci και ο Michelangeloήταν και οι δύο αριστερόχειρες.

Credit: higherperspectives.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta