6 Λάθος Συμπεριφορές που Σκοτώνουν τις Σχέσεις ΠΡΙΝ καν Ξεκινήσουν!

Αισθάνεστε ότι πηγαίνετε από σχέση σε σχέση και ποτέ δεν δένεστε με κανέναν σύντροφο; Δεν είστε οι μόνοι. Μελέτες δείχνουν ότι, κατά μέσο όρο, οι σχέσεις τελειώνουν πιο γρήγορα από ποτέ.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτείτε την ήττα σας. Στην πραγματικότητα, με λίγη προσοχή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχετε μια μακροχρόνια σχέση.

Μάθετε 8 συμπεριφορές που θα πρέπει να προσέξετε που πρέπει να αποφύγετε όταν βγαίνετε ραντεβού. Σημαίνουν παρά μόνο θάνατο για οποιαδήποτε σχέση που αναπτύσσεται.

# 1 Σνομπισμός

Η ύπαρξη κάποιων στάνταρντ είναι απολύτως αποδεκτή. Με το να είναι όμως κάποιος σνομπ, δε θα καταφέρει να βρει τον «τέλειο» σύντροφο.

Αφήστε τον σνομπισμό στην άκρη και μάθετε να τα βρίσκετε με τον σύντροφό σας για να δημιουργήσετε μια καλή σχέση, αντί να περιμένετε τα πράγματα να μπουν στη θέση τους από μόνα τους.

# 2 Αυτοαμφισβήτηση

Αν αμφιβάλλετε συνεχώς για τον εαυτό σας, πώς μπορείτε πραγματικά να περιμένετε κάποιον άλλον να είναι σίγουρος για το πού βρίσκεστε; Η αυτοαμφισβήτηση περιπλέκει τα πάντα, από τα προγραμματισμένα ραντεβού μέχρι τη συζήτηση των επόμενων βημάτων για τη σχέση.

Αν αμφισβητήσετε για τον εαυτό σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εστιάσετε στην επίλυσή του προβήματος, πριν επιχειρήσετε να κάνετε μια νέα σχέση.

#3 Αρνητικότητα

Όταν κάνετε μια σχέση, θα πληγωθείτε και θα αισθανθείτε πικραμένοι γι’ αυτό κατά καιρούς. Αφήνοντας το να σας καταβάλλει είναι καταστροφικό για την επόμενη σχέση σας.

Αν δεν έχετε ξεπεράσει παλιές πληγές, κάντε ένα διάλειμμα πριν επιστρέψετε σε μια νέα σχέση.

#4 Παράνομες σχέσεις

Λιγότερο από το 5% των ανδρών θα χωρίσει τις συζύγους τους για μια γυναίκα με την οποία έχουν μια παράνομη σχέση.Μια γυναίκα που απιστεί είναι πιο πιθανό να αφήσει το σύζυγό της για το άλλο πρόσωπο, όμως οι πιθανότητες ευτυχίας δεν είναι πολύ υψηλές.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η απιστία σπάνια συμβαίνει μία φορά. Ακόμα κι αν καταφέρετε να απομακρύνετε έναν άνδρα ή μια γυναίκα από τον σύντροφό τους, είναι πιθανό κάποιος από τους δυο σας να απιστήσει με κάποιον άλλο.

Απλά μην το κάνετε.

#5 Υπερβολικός συμβιβασμός

Ο συμβιβασμός είναι σημαντικός σε οποιαδήποτε σχέση. Αλλά η υποχώρηση στις βασικές σας αξίες είναι ασυγχώρητη.

Λέγοντας «όχι» σε ορισμένα πράγματα δεν σημαίνει ότι θα λήξει και η σχέση σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένας τρόπος να βάλετε όρια, κάτι που θα δυναμώσει τη σχέση σας στο μέλλον.

#6 Αδικαιολόγητη ζήλια / έλλειψη εμπιστοσύνης

Ο ειδικός στις σχέσεις Preston Ni προτείνει ότι όταν κάποιος αισθάνεται ζήλια ή υποψιάζεται τον σύντροφό του, να κοιτάξει τα γεγονότα. Υπάρχουν εξωτερικές ενδείξεις για να υποστηρίξετε αυτή τη σκέψη ή όλα δημιουργήθηκαν στο μυαλό σας;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα. Συζητήστε τα με τον σύντροφο σας – όχι με επιθετικό ή κατηγορηματικό τρόπο αλλά με την πρόθεση να κάνετε πρόοδο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα γιατί αποτυγχάνουν οι σχέσεις; Δείτε αυτό το βίντεο του Brad Browning.

Credit: Davidwolfe

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta