5+1 Ξεκάθαρα Σημάδια που αποδεικνύουν ότι ο Σύντροφός σου είναι Μεγάλος Εγωιστής! Δώσε Βάση στο 4ο!

Η σχέση είναι σαν δρόμος διπλής κυκλοφορίας. Όταν κάποιος είναι υπερβολικά εγωιστής, τότε η σχέση θα συναντήσει εμπόδια μέχρι που στο τέλος θα καταρρεύσει. Ο εγωισμός μπορεί να προκαλέσει μίσος, έχθρα και πόνο. Αν ο σύντροφος σας είναι εγωιστής, τότε πρέπει να καθίσετε να κάνετε μια συζήτηση μαζί του.

Αν είστε εσείς που έχετε εγωιστικές τάσεις, τότε μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείτε την συμπεριφορά σας, αν θέλετε η σχέση σας να έχει διάρκεια.

Δείτε 6 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφος σας είναι πολύ εγωιστής:

1. Θέλει όλα να γίνονται με τους όρους του

Για τους εγωιστές, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: ο δικός τους. Ένα σημαντικό σημάδι είναι ότι ο σύντροφος σας απαιτεί όλα να γίνονται όπως τα θέλει. Κάνει όλα τα σχέδια, παίρνει όλες τις αποφάσεις και αρνείται να συμβιβαστεί.

2. Το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας είναι αρνητικό ή ουδέτερο

Οι εγωιστές δεν σκέφτονται τα συναισθήματα των άλλων. Αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να ρωτήσει πώς πήγε η μέρα σας ή να σας συγχαρεί για κάτι. Αν το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας σας είναι αρνητικό ή ουδέτερο, είναι ξεκάθαρο ότι ο σύντροφος σας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του.

3. Δεν προσπαθεί καθόλου

Η έλλειψη προσπάθειας είναι ακόμη ένα σημάδι ότι έχετε σχέση με έναν εγωιστή. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι για να σας ευχαριστήσει, να σας συγχαρεί ή να σας κάνει έκπληξη , γιατί είναι πολύ εγωιστής για να σκεφτεί τι μπορεί να θέλετε ή να χρειάζεστε.

4. Δεν θέλει να δεσμευτεί

Οι εγωιστές μερικές φορές ισχυρίζονται ότι αισθάνονται άβολα με τις ταμπέλες. Η έλλειψη δέσμευσης, ειδικά μετά από αρκετό καιρό, είναι σημάδι ότι σας χρησιμοποιεί. Θέλει να σας έχει γύρω του και να σας χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του, αλλά είναι πολύ εγωιστής για να δεσμευτεί, παρ’όλο που ξέρει ότι αυτό θα σας κάνει χαρούμενη.

5. Φλερτάρει με άλλες

Αν ο σύντροφος σας σκόπιμα φλερτάρει με άλλες μπροστά σας, είναι και εγωιστής και ανώριμος. Δεν ενδιαφέρεται για το πώς αισθάνεστε και δεν σκέφτεται αν οι πράξεις του σας πληγώνουν. Είναι εγωιστής ως το κόκαλο.

6. Δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τις πράξεις του

Οι εγωιστές δεν σκέφτονται ποτέ ότι κάνουν λάθος. Είναι διατεθειμένοι να κατηγορήσουν τους πάντες, αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να απολογηθούν ή να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος. Αν ο σύντροφος σας αρνείται να αναλάβει ευθύνη για τις πράξεις του ή να παραδεχτεί τα λάθη του, τότε είναι πραγματικά εγωιστής.

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta