5 Σημαντικά Πράγματα που πρέπει Οπωσδήποτε να προσέξετε ΠΡΙΝ Αγοράσετε τα Καινούρια σας Παπούτσια!

Ένα ντύσιμο δεν είναι ολοκληρωμένο μέχρι να βρείτε τα τέλεια παπούτσια και τα ψώνια γι’αυτά τα παπούτσια είναι διασκεδαστικά – αρκεί να ξέρετε ακριβώς τι ψάχνετε!

Αν σας ακούγεται χαζό, είναι επειδή δεν γνωρίζετε τις συμβουλές του Glamrs.com. Η μπλόγκερ μοιράστηκε μερικά μυστικά για να βρείτε τα τέλεια παπούτσια. Διαβάστε τα αγαπημένα μας και δείτε τα υπόλοιπα στο βίντεο.

1. Ψωνίστε την σωστή στιγμή: το βράδυ

Ναι, υπάρχει σωστή και λάθος στιγμή για να ψωνίσετε παπούτσια και φαίνεται ότι η σωστή στιγμή είναι το βράδυ. Σίγουρα το πρωινό είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μερικά ψώνια και να αποφύγετε τον κόσμο, αλλά δεν είναι καλό για τα παπούτσια.

Γιατί; Σύμφωνα με το Glamrs, τα πόδια σας είναι ελαφρώς πρησμένα το βράδυ σε σχέση με το πρωί (λογικό, αφού το πρωί τα πόδια είναι ξεκούραστα). Αν αγοράσετε παπούτσια το βράδυ, θα ξέρετε σίγουρα ότι θα είναι άνετα όλη τη μέρα, ενώ τα παπούτσια που δοκιμάζετε το πρωί, μπορεί να σας είναι πολύ στενά το βράδυ.

2. Ψάξτε το σωστό νούμερο και την σωστή εφαρμογή

Όπως και τα ρούχα, έτσι και τα νούμερα των παπουτσιών διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Γι’αυτό καλό είναι να δοκιμάζετε διάφορα νούμερα, ώστε να βρείτε αυτό που σας κάνει τέλεια.

Είναι σημαντικό να προσέχετε πόσος χώρος υπάρχει για τα δάχτυλα σας, ειδικά αν αγοράζετε καλά παπούτσια. Ακόμα μία συμβουλή: Προσέξτε το φάρδος! Βάλτε όποιο παπούτσι σας ενδιαφέρει δίπλα στο πόδι σας και συγκρίνετε το πιο φαρδύ σημείο του ποδιού σας με το πιο φαρδύ σημείο του παπουτσιού.

Αν έχουν το ίδιο μέγεθος, τέλεια. Αν όχι, μην τα αγοράσετε, θα είναι σίγουρα άβολα αργότερα.

3. Μετράτε τα πόδια σας κάθε 2 χρόνια

Ναι, κάθε δύο χρόνια – ακόμα και σαν ενήλικοι. Ίσως να γνωρίζετε ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος του ποδιού σας, αλλά ακόμη κι αν δεν έχετε κάνει παιδιά, τα πόδια σας πιθανόν να έχουν διαφορετικό μέγεθος, καθώς μεγαλώνετε.

Όντως, τα πόδια συνεχίζουν να μεγαλώνουν και να πλαταίνουν, καθώς μεγαλώνουμε. Άρα, πρέπει να τα μετράτε κάθε δύο χρόνια. Είναι καλή δικαιολογία για να αγοράσετε καινούρια παπούτσια!

Για να μάθετε περισσότερα, δείτε το βίντεο:

Credit: tiphero.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta