5 Καθαρές Ενδείξεις ότι Κάποιο Αγαπημένο Πρόσωπο που έφυγε από τη Ζωή, είναι ακόμη Κοντά σας.

Δεν χρειάζεται να είστε μέντιουμ για να έρθετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας που έχουν πεθάνει. Πράγματι, ψυχές που έχουν φύγει πάντα θα προσπαθούν να έρχονται σε επαφή και να μας βοηθούν όταν το χρειαζόμαστε.

Μπορεί να έχουν κάποιο σημαντικό μήνυμα ή απλά να θέλουν να σας καθησυχάσουν με την παρουσία τους. Ωστόσο συνήθως παραβλέπουμε αυτά τα φαινόμενα γιατί πιστεύουμε πως είναι απλά στη φαντασία μας. Αλλά άμα καταλάβουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ίσως νιώσουμε ανακούφιση ξέροντας πως δεν είμαστε μόνοι.

5. Εμφανίζονται στα όνειρά μας

Τα όνειρα έχουν μεγάλη δύναμη. Συχνά είναι τόσο έντονα που ξυπνάμε γεμάτοι συναισθήματα. Τέτοια όνειρα βρίσκονται στην κατηγορία των lucid dreams.

4. Νιώθετε το άγγιγμα τους

Είναι αρκετό συχνό το αίσθημα από χάδι στην πλάτη ή στο χέρι και είναι σημάδι ότι ο νεκρός θέλει να σε παρηγορήσει. Άλλοι μπορεί να νιώθουν πως δεν είναι μόνοι και πως υπάρχει και η παρουσία κάποιου άλλου στο δωμάτιο.

3. Ανεξήγητα φαινόμενα

Δεν είναι σπάνιο τέτοια πνεύματα να επηρεάζουν τα ηλεκτρικά κομμάτια του σπιτιού. Μπορεί να βρείτε καμένες λάμπες ή άλλες συσκευές να χαλάνε χωρίς λόγο. Σκεφτείτε λιγάκι, αν ήσασταν από την άλλη πλευρά… θα το κάνατε;

2. Κρύβονται ή εξαφανίζονται αντικείμενα

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις νεκρών να ‘κλέβουν’ αντικείμενα από το σπίτι και να το εμφανίζουν στα πιο παράξενα μέρη. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να χάνετε το μυαλό σας, αλλά μην ανησυχείτε, απλά θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σας! Και προφανώς δεν ακούτε.

1.Τους μυρίζετε

Η αίσθηση της μυρωδιάς είναι η πιο δυνατή από τις αισθήσεις μας και με μία πνοή μπορούν να ξυπνήσουν χιλιάδες αναμνήσεις.

Credit: thespiritscience.net

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta