5 Διασημότητες που δεν είχατε ιδέα ότι ήταν… Σπασίκλες!

1. Nicolas Cage

Ο Nicolas Cage ήταν ιδιοκτήτης ενός από τα πιο ακριβά κόμικς που δημοσιεύθηκαν ποτέ: το μοναδικό αντίγραφο του Action Comics #1, που πουλήθηκε σε δημοπρασία για πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ονόμασε το παιδί του Kal-El. Kal-El Cage!

2. Vin Diesel

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα geeks του Dungeons & Dragons στο Χόλιγουντ: το όνομα του παίκτη του είναι Melkor (εμπνευσμένο από τον ομώνυμο χαρακτήρα του Tolkien), ενώ έχει πείσει ακόμη και διασημότητες όπως ο Dame Judi Dench να παίξουν μαζί του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Diesel είναι φανατικός videogamer και ιδιοκτήτης της εταιρίας Tigon Studios. Θυμάστε πως το “Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay” ήταν πολύ-πολύ καλύτερο απ’ ότι περιμέναμε; Ευτυχώς είχε βάλει το χεράκι του ο Diesel!

3. Rashida Jones

Πέραν του ότι ασχολείται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαβάζει βιβλία και έχει άλλα παρόμοια χόμπι, η Jones λέει ότι ποτέ δεν έχει πιεί ούτε έχει καπνίσει. Ήμουν πρόεδρος στην ομάδα μαθηματικών και του δεκαπενταμελούς.

4. Natalie Portman

Εκτός του ότι είναι ιδιοφυΐα (πήγε στο Χάρβαρντ, αγωνίστηκε στα ημιτελικά της Intel Science Talent Search), συγγράφει και επιστημονικές εργασίες, μεταξύ των οποίων μία που ονομάζεται “Μια απλή μέθοδος για να αποδειχθεί η ενζυματική παραγωγή υδρογόνου από τη ζάχαρη“.

5. Megan Fox

Είμαι fan του “Lord of the Rings”. Και πηγαίνω σε φόρουμ όπου διαμαρτυρόμαστε γιατί ο Frodo έφαγε το ψωμί Lembas έξω από την Μόρντορ αντί στα ορυχεία της Μόρια.

Credits: Dorkly

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta