5 Χρόνια μετά την Πυρηνική Καταστροφή: Εικόνες από την Fukushima που θα σας κάνουν να Ανατριχιάσετε…

 Όλοι θυμόμαστε την πυρηνική καταστροφή που έγινε στη Fukushima to 2011. Εκείνο το Tsunami που κατάφερε να προκαλέσει το μεγαλύτερο ατύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας και τις προσπάθειες της εταιρίας να κλείσει άρον-άρον το θέμα. 

Πλέον δεν γίνεται καθόλου λόγος για το τι συμβαίνει στην περιοχή και πως χειρίζεται η κυβέρνηση το πρόβλημα. Είναι λες και ξέχασαν όλοι ότι συνέβη.

Η αλήθεια είναι όμως ότι όχι μόνο δεν έχει σταματήσει το πρόβλημα και δεν μπορούν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, αλλά οι συνέπειες του τραγικού ατυχήματος είναι πραγματικά ανυπολόγιστες, παρά τους καθησυχασμούς της εταιρίας.

Η Fukushima έχει εκκενωθεί και πλέον δεν είναι ασφαλές να πλησιάσει κανείς σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Φαίνεται λες και ο χρόνος έχει παγώσει στη μέρα που ξεκίνησαν όλα. Τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο για την Ιαπωνία, αφού η ραδιενέργεια έχει μπει για τα καλά στις ζωές τους.

Το θέμα όμως δεν αφορά μόνο την τοπική κοινωνία. Ειδικοί αποκαλύπτουν τις ανησυχίες τους πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα…

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τις περιοχές που είναι αποκλεισμένες και δείχνουν την έκταση της καταστροφής. Ελπίζουμε να βρεθεί κάποια λύση, για το καλό όλων μας…

Credit: 9gag.com

Related posts

Θεσσαλονίκη: Χιονίζει στον Χορτιάτη και το Ωραιόκαστρο

Ακραiο: Το ελαιόλαδο έφτασε σε νέα «τpελή τıμń» – Πóσο πάει ο τενεκές

«Σπάεı» κόκαλα η προφητεία πίσω από την εικόνα της Παναγιάς με τα Επτά Σπαθιά – «Το γαλήνεμα των κακών ψυχών…»