5 Αδιαμφισβήτητα Σημάδια πως Γνώρισες κάποιον που είχες Συναντήσει σε μία προηγούμενη Ζωή!

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας που γνωρίζουμε  κάποιον που δεν έχουμε συναντήσει ξανά, αλλά παρόλα αυτά νιώθουμε μία πολύ δυνατή σύνδεση μαζί του σαν να είναι ο φίλος που είχαμε χάσει εδώ και πολύ καιρό.

Αυτού του είδους η σύνδεση υπάρχει μόνο με ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει σε μία άλλη ζωή και εξηγεί το γιατί τα πάμε τόσο καλά μαζί του. Υπάρχουν πολλές παράξενες συμπτώσεις στη ζωή και ποιος μπορεί να πει πως δεν έχετε ζήσει κάποιες από αυτές;

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε πότε έχετε βρει κάποιον που έχει παρόμοια ενέργεια με την δική σας και πιθανώς να έχετε πολύ περισσότερα κοινά από ότι φαντάζεστε.

Αυτές οι 5 ενδείξεις που ακολουθούν μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε εάν έχετε γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο σε κάποια προηγούμενη ζωή:

1. Χάνεις την αίσθηση του χρόνου μαζί του.

Κάθε φορά που βρίσκεστε φαίνεται λες και ο χρόνος κυλάει πολύ πιο διαφορετικά. Κάθε συζήτηση που κάνετε σας κάνει να θέλετε να φύγετε από αυτόν τον κόσμο. Είναι εύκολο να είστε μαζί τους και ακόμα πιο εύκολο να τους ανοίξετε την καρδιά σας.

2. Ξέρεις τον άλλον σαν το πίσω μέρος της παλάμης σου.

Άλλη μία ένδειξη πως τον έχετε γνωρίσει σε άλλη ζωή είναι πως νιώθετε πως τον ξέρετε πολύ καλά. Μπορείτε να αναγνωρίσετε και να καταλάβετε ακόμα και μικρές κινήσεις που θα κάνει. Νιώθετε εάν είναι καλά ή όχι και μερικές φορές μπορεί να νιώθετε σαν να μπορείτε να διαβάσετε και τις σκέψεις τους και να μπορείτε να καταλάβετε τι θέλουν.

3. Απλά υπάρχει χημεία.

Δεν συμβαίνει κάθε φορά αλλά είναι μία μοναδική εμπειρία. Όταν νιώθετε πως απλά ταιριάζεις με τον άλλο, είναι πολύ πιθανό να τον έχεις συναντήσει ξανά σε μία προηγούμενη ζωή. Είναι σαν να ξεκινάτε μαζί μία νέα περιπέτεια.

4. Δυσκολεύεσαι να κρύψεις τα συναισθήματα που έχεις απέναντί του

Δεν μπορείς να του κρυφτείς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εκφραστείς από το να του πεις ότι έχεις μέσα σου. Νιώθουν και αυτοί το ίδιο και θα επιστρέψουν την κίνηση με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί μερικές φορές να ξεσπάσετε και οι δύο σε κλάματα από χαρά σαν να είχατε πολύ καιρό να δείτε ο ένας τον άλλον. Το να μην εκφράσεις αυτό που νιώθεις θα σου προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο.

5. Νιώθεις μία πολύ γνώριμη αίσθηση σαν να είσαι σπίτι σου.

Μπορεί να είσαι πολύ μακρυά από το πραγματικό σου σπίτι αλλά να νιώθεις λες και είσαι σπίτι σου όταν κοιτάς τα μάτια του. Αυτού του είδους η σύνδεση είναι πολύ σπάνια και δείχνει πολύ έντονα πως γνώρισες κάποιον που είχες γνωρίσει ξανά σε μία προηγούμενη ζωή. Σε καταλαβαίνει και θέλει να κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει ευτυχισμένο.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να καταλάβετε πράγματα για τους φίλους και τους συντρόφους σας. Ακόμα και αν δεν τους ψάχνετε, μπορεί αυτοί να σας βρουν αργά ή γρήγορα!

Credit: higherperspectives.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta