5 άνθρωποι με απίστευτες υπερφυσικές δυνάμεις [βίντεο]

Ο Ολλανδός Βιλμ Χοφ, αυτοσυγκεντρώνεται. Ύστερα από λίγη ώρα το πνεύμα του καταφέρνει να κυριαρχήσει στο κορμί του και ο Χοφ, δεν νιώθει καθόλου κρύο.

Μπορεί να βουτήξει σε αρκτικά, παγωμένα νερά και να παραμείνει εκεί δίχως να επηρεαστούν οι ζωτικές του λειτουργίες. Την τεχνική αυτή την έμαθε σε ένα ταξίδι στο Θιβέτ από μοναχούς. Πλέον είναι γνωστός σαν ice man, ο άνθρωπος πάγος. Κάποια στιγμή σκαρφάλωσε στο όρος Κιλιμάντζαρο με θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Φορούσε μόνο ένα σορτς…

Ο Ντάνιελ Κέισαντ, είναι τυφλός. Μια ασθένεια όταν ήταν μικρός του στέρησε την όραση και από τα 2 μάτια σε ποσοστό 100%. Για την ακρίβεια ο Ντάνιελ δεν έχει καθόλου μάτια. Σήμερα είναι 47 ετών. Και όμως μπορεί να δει.

Το σώμα του έχει αναπτύξει ένα σύστημα σαν της νυχτερίδας, όπου αντιλαμβάνεται με υπέρηχους τα εμπόδια. Ο Ντάνιελ μπορεί να κάνει ποδήλατο στο δρόμο, μπορεί να περπατάει σαν φυσιολογικός άνθρωπος και να αποφεύγει δέντρα και άλλα εμπόδια. Λένε πως η φύση του στέρησε μια αίσθηση την όραση αλλά τον ευλόγησε με μια άλλη. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται eco location, μπορεί δηλαδή με τους ήχους να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον. Πως το κάνει αυτό; Χτυπάει τη γλώσσα του στον ουρανίσκο και ο ήχους που παράγεται φεύγει χτυπάει στα εμπόδια σαν σόναρ και επιστρέφει σε εκείνον. Ο εγκέφαλός του χαρτογραφεί με ακρίβεια το περιβάλλον.

Ο Τιμ Κριντλαντ, γεννήθηκε στις ΗΠΑ, το 1963. Από μικρός εργαζόταν σε τσίρκα και διάφορα άλλα θεάματα. Ο Τιμ δεν νιώθει καθόλου πόνο. Μπορεί να καρφώσει το κορμί του με μαχαίρια και πρόκες και εκείνος απλά να νιώθει μια μικρή πίεση στο δέρμα του. Το national geographic τον χαρακτήρισε σαν έναν ζωντανό ήρωα του Σταν Λη, του ανθρώπου που σχεδίαζε σούπερ ήρωες.

Ο Σκοτ Φλεσμπεργκ, μπορεί να κάνει ταχύτατα, άπειρες μαθηματικές πράξεις με το μυαλό του σαν κομπιουτεράκι. Μπορεί να βρίσκει τετραγωνικές ρίζες, σε κλάσματα δευτερολέπτου, μπορεί να κάνει προσθέσεις και πολλαπλασιασμούς εκατοντάδων ψηφίων και να τα βρίσκει σωστά.

Ο Στήβεν Γουιλτσαιρλντ είναι Λονδρέζος. Γεννήθηκε το 1974 και από μικρός είχε ένα εκπληκτικό ταλέντο στη ζωγραφική. Του άρεσε να ζωγραφίζει κτίρια, αλλά εκείνο που το κάνει απίστευτο, είναι το γεγονός πως μπορεί να αποτυπώνει την παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης μπορεί να δει τον χάρτη μιας πόλης, για παράδειγμα της Ρώμης ή του Τόκιο και να απομνημονεύσει με μιας, όλους τους δρόμους και τα στενά. Μετά μπορεί να τον ζωγραφίσει.

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta