5χρονη πηγαίνει 1η μέρα στο σχολείο. Οι φωτογραφίες της ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ είναι ότι καλύτερο θα δείτε σήμερα!

Τη πρώτη μέρα του σχολείου, υπάρχουν δύο τύποι παιδιών. Αυτά που δεν βλέπουν την ώρα να ξεκινήσουν, και αυτά που δε θέλουν να τελειώσουν οι διακοπές τους.

Αλλά γνωρίζατε ότι υπάρχει τρόπος να νιώσετε και τις δύο καταστάσεις την ίδια μέρα; Η Franky Meyer είναι η ζωντανή απόδειξη.

Η πεντάχρονη Meyer στην αριστερή φωτογραφία είναι όπως ετοιμάστηκε το πρωί για να πάει για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο. Στην δεξιά φωτογραφία, την βλέπουμε όταν γύρισε από το σχολείο, την ίδια μέρα.

“Ήταν ενθουσιασμένη που θα πήγαινε νήπια, και χαιρόταν που θα πήγαινε με το σχολικό λεωφορείο,” αναφέρει η μητέρα της Kelly O’Brien

Η έκφραση της μικρής όταν γύρισε είναι σα να έζησε μια τραγική μέρα και δε θέλει να το συζητήσει με κανέναν!

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πέρυσι και η μητέρα της τις μοιράστηκε στο Reddit την Τετάρτη, καθώς θυμήθηκε πόσο πολύ γέλασε τέτοιο καιρό πέρυσι.

Η Meyer στην πραγματικότητα πέρασε μια φοβερή μέρα στο σχολείο, παρά το τι δείχνει η φωτογραφία.

“Ήταν χαρούμενη όταν κατέβαινε από το λεωφορείο, απλά ο φακός έτυχε να την απαθανατίσει τη στιγμή που είχε μια τέλεια έκφραση, και γελάω με αυτό από πέρυσι. Έχει τέλειες εκφράσεις προσώπου, αν την πιάσεις απροετοίμαστη. ”

“Της άρεσε πολύ το σχολείο, και εκείνη τη μέρα ήταν πολύ ενθουσιασμένη και ήθελε να μας πει τι έκανε και τους φίλους που γνώρισε, ” συμπληρώνει η O’Brien.

“Είναι ενθουσιασμένη που επιστρέφει. Ξεκινάει την πρώτη δημοτικού την Τρίτη, και θέλει να ξαναδεί τους φίλους της.”

Αν και η απογοήτευση και ο φόβος δεν ήταν πραγματικοί, η έκφρασή της ήταν πολύ πειστική, και γι’ αυτό σε ευχαριστούμε Franky.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta