3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν υποψιάζεσαι ότι σε κερατώνει!!!

Έχεις υποψίες ότι σε απατάει για πολλούς και διάφορους λόγους: Περνάει λιγότερο χρόνο μαζί σου, έχει αποκτήσεις καινούριους φίλους και δεν αποχωρίζεται λεπτό το κινητό του. Όση υπομονή κι αν έχεις κάποια στιγμή θα τον αντιμετωπίσεις, παρόλο που ξέρεις ότι δύσκολα θα το παραδεχτεί. Το πιο πιθανό είναι να χαρακτηριστείς ‘καχύποπτη’ στην καλύτερη και ‘τρελή’ στην χειρότερη περίπτωση. Πριν του μιλήσεις σκέψου σύμφωνα με το joytv τα 3 λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν υποψιάζονται ότι ο άντρας τους είναι άπιστος.

1. Όταν οι υποψίες σου γίνονται η αλήθεια σου! Εάν απλά υποψιάζεσαι ότι είναι άπιστος, τότε καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για τις αλλαγές που βλέπεις στη συμπεριφορά του και για το πώς αισθάνεσαι. Αν αφήσεις το συναίσθημα και τη ζήλια να σε καταβάλεις θα καταλήξεις να λες πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις όπως ‘Πώς μπόρεσες να με απατήσεις’ ή ‘δεν μ’αγαπάς καθόλου’ και ‘ποια είναι αυτή’. Το να βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να του έχεις δώσει την ευκαιρία να σου αποδείξει το αντίθετο δείχνει ότι δεν του είχες ποτέ εμπιστοσύνη αλλά και πως δεν τον σέβεσαι.

2. Αντιδράς χωρίς αποδείξεις; Εάν είσαι σίγουρη για την απιστία αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις, τότε δύσκολα θα βγεις κερδισμένη όταν θα τον αντιμετωπίσεις. Για αυτό αν έχεις δεις ύποπτα μηνύματα στο κινητό του ή διάβασες τα mail του και βρήκες κάτι που δεν έπρεπε, τότε θα είναι δύσκολο να του το αποκαλύψεις.

3. Τα βάζεις με την άλλη! Μπορεί η ζήλια να σε κάνει έξαλλη με την άλλη γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε σένα και τον άντρα σου, αλλά είναι η τελευταία που φταίει. Δεν είναι εκείνη που πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου αλλά το αγόρι σου. Αν ασχοληθείς μαζί της το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς περισσότερο. Μην ζητήσεις λεπτομέρειες για τη σχέση που είχαν και συγκεντρώσου μόνο στα προβλήματα που τον έκαναν να σε απατήσει.

Πηγή: patrasevents.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta