20 Αθώα Ψεμματάκια που Όλοι οι Άντρες λένε στις Κοπέλες τους

Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Πετυχαίνουν μόνο αν και οι δύο πλευρές είναι πρόθυμες να λύσουν τα προβλήματα τους από κοινού, σαν μια ομάδα. Μια υγιής σχέση απαιτεί πολλή υπομονή, καλή θέληση και δουλειά και από τους δύο.

Η ειλικρίνεια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Χωρίς ειλικρίνεια, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, και χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πιθανότητα να διαρκέσει μια σχέση. Αν συνεχώς ανησυχείτε τι θα κάνει ο/η σύντροφός σας, δε θα κοιμάστε ήσυχα τα βράδια και θα ρίχνετε την ευθύνη πάνω τους.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, γνωρίζετε καλά το/τη σύντροφό σας – τα πλεονεκτήματά τους, τις αδυναμίες τους, τις ανασφάλειές τους και τα πράγματα που τους κάνουν να θυμώνουν. Μαθαίνετε τις καταστάσεις ή τις ενέργειες εκείνες που θα τους αναστατώσουν και πιθανόν να οδηγήσουν σε καυγά. Το να τα βρείτε μετά το καυγά μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά αν το κάνετε συχνά, τότε θα γίνει συνήθεια. Και τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Λέμε μικρά ψεμματάκια, που αν λέγαμε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα καιγόμασταν. Μερικές φορές λέμε μικρότερα ψέμματα, άλλες φορές μεγαλύτερα, αλλά κυρίως το κάνουμε με αγάπη.

Να μια λίστα με αθώα ψεμματάκια που όλοι οι άντρες λένε στις κοπέλες τους. Απολαύστε τα!

1. “Μπορούμε να κάνουμε απλά αγκαλιές. Δε με πειράζει καθόλου!”

Μερικές φορές ξέρουμε ότι είστε αρκετά κουρασμένες και θέλετε απλά να ξαπλώσετε και να αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα. Αλλά για εμάς είναι μια συνεχής προσπάθεια σαγήνευσης, μπας και σας καταφέρουμε.

2. “Ποια κυτταρίτιδα;”

Το συγκεκριμένο μάλλον σας ενοχλεί περισσότερο, από όσο ενοχλεί εμάς. Ξέρουμε ότι δε θέλετε να το ακούσετε, γι’αυτό το παίζουμε χαζοί.

3. “Κόλλησα στη κίνηση. Θα είμαι εκεί σύντομα!”

Αυτό είναι το αντρικό ισοδύναμο, όταν εσείς ετοιμάζεστε για έξοδο. Η φράση του άντρα: “Θα είμαι σπίτι σε πέντε λεπτά” είναι το ισοδύναμο της γυναίκας: “Θα είμαι έτοιμη σε πέντε λεπτά”. Ξέρουμε και οι δύο ότι δεν είναι αλήθεια, και έχουμε μια άγραφη συμφωνία να το αφήσουμε να περάσει.

4. “Ναι μωρό μου οδηγείς τέλεια. Είσαι φοβερή οδηγός!”

Ένα ψεμματάκι που ακούγεται συχνά όταν γυναίκα είναι οδηγός.

5. “Όχι, δεν είναι τόσο είκοσι εκατοστά!”

Εμπιστευτείτε μας σε αυτό, στη τελική χτίζουμε και οικοδομές και κάτι ξέρουμε παραπάνω!

6. “Αγαπώ τη μαμά σου, τι είναι αυτά που λες;”

Ακόμα και αν δε τη συμπαθούμε, ξέρουμε ότι την αγαπάτε εσείς, και για αυτό το λόγο υποκρινόμαστε. Προτιμάμε να πάρουμε Όσκαρ ‘Α αντρικού ρόλου, παρά να το παραδεχτούμε.

7. “Δε ξέρω γιατί έχω 6 αναπάντητες και ένα μήνυμα ‘Άργησα’ από τη Πίτσα Hut!”

Αν και δε το επιδοκιμάζουμε και είστε από αυτούς που απατούν τη σύντροφό τους, καλύτερα να μην έχετε εκτεθειμένο το κινητό σας όλη την ώρα.

8. “Ποια; Αυτή; Είναι απλά μια φίλη!”

Αυτό το λέμε συχνά, όταν πετυχαίνουμε μαζί με τη νυν μια πρώην, και επειδή δε θέλουμε να μας κάνετε μουτράκια τις επόμενες μέρες και να μας κάνετε περίεργες ερωτήσεις.

9. “Φυσικά αυτό το παντελόνι/φόρεμα/μπλούζα/φούστα/κολάν/κάλτσες/διαστημική στολή δε σε κάνεις να δείχνεις χοντρή!”

Λοιπόν κυρίες μου. Ακούστε καλά. Αν είμαστε πρόθυμοι να φύγουμε από το σπίτι μαζί σας έξω δημόσια, δεν φαίνεστε χοντρές! Η προθυμία ενός άντρα να σας δουν μαζί, πρέπει να είναι μια αρκετή ένδειξη,ότι δείχνετε κουκλάρα. Και αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό;

10. “Ποια…αυτά; Κόλλησα έρπητα μαζί σου!”

Δεν είχε καμία σχέση με το μπάτσελορ πάρτυ του Βαγγέλη στη Μύκονο!

11. “Δε την κοιτούσα. Απλά πέρασε από το οπτικό μου πεδίο!”

Αν όντως πέρασε από το οπτικό μας πεδίο, τότε σίγουρα τη κοιτάξαμε.

12. “ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στην έκθεση ζωγραφικής!”

Δεν είναι ένα κακό ψέμμα. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα μαζί σας. Δε μας πειράζει τι θα είναι, και θα συμφωνήσουμε να κοιτάμε πίνακες και έργα τέχνης μαζί σας, γιατί ξέρουμε ότι θα αρέσει σε ΕΣΑΣ. Επειδή νοιαζόμαστε για εσάς και σας αγαπάμε!

13. “Δε θα τα έριχνα ποτέ στην αδερφή σου. Με δουλεύεις;!”

Εντάξει, αν συνέβαινε κάτι τραγικό σε εσένα. Π.χ. αν πεθαινες ή αν ήσουν σε κώμα ή αν έλειπες το σαββατοκύριακο ή κάτι άλλο. Αλλά μόνο επειδή μου λείπεις τόσο πολύ και μους θυμίζει εσένα. Είναι κοπλιμέντο!

14. “Ο αδερφός σου είναι φοβερός τύπος!”

Θα τον καλέσω (θα τον ξεχάσω) 100% για ποτό με τα παιδιά μια από αυτές τις μέρες, επειδή τον συμπαθούνε όλοι!

15. “Μου αρέσει να περνάω το σαββατοκύριακα στο πατρικό σου!”


Τίποτα δε συγκρίνεται με το να κοιμάσαι στο μονό παιδικό σου κρεβάτι της κοπέλας σου, στα 2 μέτρα μακριά από το δωμάτιο των γονιών της και να σου ρίχνει το πρωί ο πατέρας ένα δολοφονικό βλέμμα, επειδή ξέρει ότι κοιμήθηκες με το κοριτσάκι του.

16. “Φαίνεσαι πολύ όμορφη το πρωί!”

Αυτό δεν είναι πάντα ψεμματάκι. Οι περισσότεροι άντρες το βρίσκουν καλαίσθητο μια γυναίκα να φοράει εσώρουχα και ένα δικό του μπλουζάκι το πρωί, χωρίς μακιγιάζ.

17. “Μου αρέσουν τα μαξιλάρια…”

Δεν υπάρχει πιο χρονοβόρο πράγμα όταν θες να πας για ύπνο και πρέπει επί πέντε λεπτά να αφαιρείς διακοσμητικά μαξιλαράκια.

18. “…και τα χειροποίητα πράγματα!”

Αφού σας αρέσει να φτιάχνετε συνεχώς χειροποίητα πράγμα, ποιοι είμαστε για να σας πούμε το παραμικρό;

19. “Δεν έχεις αρκετά καλλυντικά!”

Πάντα βρίσκετε τρόπο να ξοδέψετε χρήματα σε ανούσια και πάνακριβα καλλυντικά.

20. “Οι φίλες σου είναι αξιαγάπητες!”

Ναι συμπαθώ πολύ όλες τις φίλες σου. Είναι τόσο συμπαθητικές και καλόκαρδες!

Συμφωνείτε με κάποια από αυτά; Αν ναι, αφήστε μας τα σχόλιά σας παρακάτω!

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta