20 Πράγματα που Πρέπει να Θυμάστε όταν Βγαίνετε με μια Δυναμική Γυναίκα

Η δυναμική γυναίκα ξέρει τι θέλει στη ζωή της και το κάνει σκοπό της ζωής της να το αποκτήσει. Εργάζεται σκληρά, είναι ανεξάρτητη, και δε χρειάζεται μια σχέση για να την καθορίσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να κάνει σχέση. Μια δυνατή γυναίκα λαχταρά τη σύνδεση και την επικοινωνία με τον σύντροφό της. Θέλει κάποιον να αγαπήσει και να περάσει χρόνο μαζί του. Αν βγαίνετε με μια δυναμική γυναίκα, να μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε: 

1. Μια δυναμική γυναίκα είναι αυτάρκης. Να περιμένετε να θέλει να αναλάβει τον έλεγχο ίδια σε κάποιες περιπτώσεις και να τη κανονίζει μόνη της.

2. Μια δυναμική γυναίκα είναι συχνά δημιουργική. Είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες ή συζητήσεις. Δείπνο στο ίδιο εστιατόρια σε κάθε ραντεβού, ίσως δε θα την ενδιαφέρει για πολύ καιρό.

3. Μια δυναμική γυναίκα δε θέλει να σπαταλάει το χρόνο της σε κουτσομπολιά ή δράματα, γι’ αυτό μη χαλάτε το χρόνο σας αναφέροντάς τα.

4. Μια δυναμική γυναίκα νιώθει άνετα να ζητήσει αυτό που θέλει ή χρειάζεται, γι’ αυτό περιμένετε μια ανοιχτή και συχνά άμεση επικοινωνία.

5. Μια δυναμική γυναίκα ξέρει πως να φροντίσει τον εαυτό της. Της αρέσει να είστε μαζί της, αλλά μη προσβληθείτε αν δεν θέλει τη βοήθειά σας.

6. Μια δυναμική γυναίκα ξέρει τι θέλει, και πιθανόν έχει σχέδιο να το αποκτήσει. Οι στόχοι της είναι σημαντικοί γι’ αυτήν.

7. Σε μια δυναμική γυναίκα αρέσει να είναι μαζί σας, αλλά όχι συνέχεια. Χρειάζεται χρόνο μόνη της για να χαλαρώσει και να γεμίσει της μπαταρίες της, γι’ αυτό προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, όταν θέλει να μείνει ένα βράδυ μόνη της.

8. Μια δυναμική γυναίκα θέλει να ξέρει το στάδιο της σχέσης, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε όταν ρωτήσει προς τα που οδεύουν τα πράγματα.

9. Μια δυναμική γυναίκα έχει ξεκάθαρους στόχους και όνειρα, και πιθανόν θα περιμένει να έχετε τα δικά σας. Θα θέλει να γνωρίζει τις φιλοδοξίες σας, και πως θα τις πετύχετε.

10. Μια δυναμική γυναίκα θα παλέψει όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Θα ψάξει για εναλλακτικές λύσεις, αν τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά.

11. Μια δυναμική γυναίκα θα συνειδητοποιήσει όταν τα πράγματα δε πάνε καλά. Αν κάτι δε λειτουργεί σωστά, περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση και να κάνετε μια συζήτηση για το πως να διορθώσετε τα πράγματα.

12. Μια δυναμική γυναίκα μπορεί να έχει χτίσει γύρω της τοίχους, που χρειάζονται χρόνο για να πέσουν. Ξέρει πως να προστατεύει τον εαυτό της, γι’ αυτό λοιπόν η εμπιστοσύνη, είναι μια μακροχρόνια διαδικασία που πρέπει να χτίσετε μαζί της.

13. Μια δυναμική γυναίκα έχει ηθικές αξίες. Μπορεί να μη νιώσει άνετα αν κυνηγήσετε μια σχέση, που οι αξίες σας συγκρούονται με τις δικές της.

14. Μια δυναμική γυναίκα ξέρει τι είναι σημαντικό για εκείνη, και βρίσκει το χρόνο γι’ αυτό. Να περιμένετε να κάνει πράγματα που έχουν σημασία για εκείνη.

15. Μια δυναμική γυναίκα μπορεί να δυσανασχετίσει που θα έχει την ανάγκη να σας χρειάζεται. Δώστε της χρόνο να το επεξεργαστεί και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

16. Μια δυναμική γυναίκα ευγνωμονεί αυτά που έχει. Η ευγνωμοσύνη της θα φανεί και στη σχέση σας.

17. Μια δυναμική γυναίκα επικεντρώνεται στα θετικά στοιχεία. Αν μιλάτε αρνητικά για κάτι, να περιμένετε να το αμφισβητήσει.

18. Μια δυναμική γυναίκα δέχεται τις ευθύνες της, και θα περιμένει να κάνετε το ίδιο. Οι δικαιολογίες δεν είναι επιλογή.

19. Μια δυναμική γυναίκα μπορεί να φαίνεται μια πρόκληση στην αρχή, αλλά όπως όλοι μας, έχει ανασφάλειες και νιώθει ευάλωτη. Μη πιστέψετε ότι ο δυναμισμός της σημαίνει ότι δεν έχει συναισθήματα.

20. Μια δυναμική γυναίκα φοβάται ότι θα πληγωθεί. Αν σας κρατάει σε απόσταση, αυτός είναι ο λόγος. Μόλις νιώσει ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί ολοκληρωτικά, θα δείτε την άλλη πλευρά της, την πιο ευαίσθητη.

Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγούνται 5 συνήθειες που έχει μια δυναμική γυναίκα στη ζωή της. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta