19 Ξεκαρδιστικοί λόγοι που τα ψώνια στα ΙΚΕΑ με τον σύντροφό σας, είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία για τη σχέση σας!

Κάθε σχέση πρέπει να δοκιμάζεται. Αν έχετε πάει ποτέ στα ΙΚΕΑ με τον/την σύντροφό σας, τότε γνωρίζετε ότι αυτό το φαινομενικά αθώο ταξίδι για ψώνια μπορεί να είναι η μεγαλύτερη δοκιμή της σχέσης σας.

1. Δεν ήταν εύκολο να περιορίσετε τη λίστα σας στα απαραίτητα, αρχικά όλα όσα σημειώσατε ξεπερνούσε και τους δύο μισθούς σας.

2. Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε καταδρομή στα ΙΚΕΑ, όπου ζείτε το όνειρό σας να αποκτήσετε έπιπλα για ενήλικες και να απαλλαγείτε από τα φοιτητικά σας έπιπλα.

3. Παρκάρετε στο πάρκινγκ και παραλίγο να χτυπήσετε κάποιον από τον ενθουσιασμό σας.

4. Καθώς μπαίνετε μέσα, ο ενθουσιασμός μεγαλώνει. Και οι δύο έχετε αποστολή να μην αποσπαστεί η προσοχή σας από πράγματα που δεν χρειάζεστε! Αλλά μετά βλέπετε αυτά τα λαχταριστά ψωμάκια κανέλας…

5. Ναι, αυτή είναι η πρώτη σας δοκιμή…Ο/η σύντροφός σας σας ρίχνει ένα σοβαρό βλέμμα…

Αποτύχατε στη πρώτη δοκιμή, αλλά δε θέλετε να σας πέσει το σάκχαρο όση ώρα ψωνίζετε, όπως την τελευταία φορά που ήρθατε εδώ…

6. Μπαίνετε στον κύριο χώρο έκθεσης. Τα πάντα είναι τόσο τέλεια διαρρυθμισμένα.

Ο σύντροφός σας λέει κάτι για ένα χαλί, αλλά δεν τον ακούτε επειδή σκέφτεστε ότι το σπίτι σας δε θα δείχνει ποτέ έτσι με όλα τα πράγματά του πεταμένα παντού.

7. Σας δείχνει έναν καναπέ που του άρεσε, αλλά προηγουμένως είχατε συμφωνήσει σε κάτι δερμάτινο και με ουδέτερα χρώματα. Επίσης δε σας αρέσει καθόλου αυτό που σας έδειξε.

8. Ωραία, τώρα μαλώνετε μπροστά σε κόσμο. Τον κατηγορείτε ότι δεν πλένει ποτέ τα πιάτα και αυτός σας κατηγορεί ότι μισείτε τα παιδιά.

9. Επειδή τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, αποφασίζετε να αφήσετε τη διαφωνία στην έκθεση σαλονιού και να προχωρήσετε στη κρεβατοκάμαρα για να ηρεμήσετε.

10. Εντάξει τουλάχιστον καταλήξατε ποιο κρεβάτι θα πάρετε. Ίσως αυτή η σχέση να έχει ακόμα ελπίδες…

11. Του λέτε ότι μισείτε τα μπολάκια που σας έκανε δώρο η μαμά του πέρυσι και η προστασία της είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να πάρετε κοινές αποφάσεις.

12. Μέχρι να φτάσετε στο τμήμα του μπάνιου, προσβάλλετε ο ένας τον άλλον στα Σουηδικά. Και με αυτό εννοούμε να αποκαλείτε ο ένας τον άλλον με λέξεις προϊόντων που ακούγονται σαν προσβολές.

13. «Ξέρω ότι έστελνες σε άλλον όταν μαλώσαμε τον προηγούμενο μήνα! Είσαι τόσο…»

14. «Και τι έπρεπε να κάνω; Μετά βίας περνάμε χρόνο μαζί! Σε ελκύω καθόλου πια; Όλη την ώρα είσαι στον υπολογιστή και τον…»

15. Περίμενε, τι είναι αυτή η μυρωδιά; Ναι! Κεφτεδάκια!

16.Είναι σαν μυρωδιά που σε βγάζει από ένα εφιάλτη και βλέπεις ξανά την πραγματικότητα. Κοιτάζετε τριγύρω και συνειδητοποιείτε ότι αυτό το μέρος κάτι κάνει στους ανθρώπους…

17. Παίρνετε τη βάση για το laptop, το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία στη λίστα σας, και τρέχετε να φύγετε από εκεί.

18. Φυσικά παίρνετε κεφτεδάκια για το σπίτι. Φτάνετε σπίτι ξελαφρωμένοι, ελεύθεροι και με μια νέα εκτίμηση για τις φοιτητικές σας καρέκλες.

19. Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρείτε πως στήνεται αυτή η βάση για το laptop.

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta