18 Διάσημες Φωτογραφίες που άλλαξαν μια για ΠΑΝΤΑ το Διαδίκτυο. Ειδικά η 12η έχει αφήσει Ιστορία!

Καθημερινά ανεβαίνουν στο διαδίκτυο εκατομμύρια φωτογραφίες χρηστών, διασήμων ή επαγγελματιών φωτογράφων. Οι καλύτερες γίνονται δημοφιλείς και μετατρέπονται σε meme. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες των τελευταίων ετών:

Ο ωραιότερος εγκληματίας

«Θα κλέψει την καρδιά και το DVD σας». Αυτή ήταν η αντίδραση του διαδικτύου στις φωτογραφίες του Jeremy Meeks. Οι φωτογραφίες του εμφανίστηκαν το 2014 στην σελίδα του αστυνομικού τμήματος Stockton της California στο Facebook. Τελικά, ο κρατούμενος υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μόντελινγκ.

Γαμήλια σέλφι με τον Tom Hanks

Η Elizabeth και ο Ryan πέτυχαν τον Tom Hanks στο Central Park, ενώ έκαναν την γαμήλια φωτογράφιση τους. Ο ηθοποιός τους συνεχάρη και τράβηξε μαζί τους μερικές φωτογραφίες.

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

Η σέλφι της Ellen DeGeneres στην τελετή των Όσκαρ

Αυτή είναι ίσως μία από τις πιο επικές σέλφι όλων των εποχών. Όπως είπε η Ellen DeGeneres, θα ήταν καλύτερη, αν τα χέρια του Bradley Cooper ήταν πιο μακριά.

Ο Leonardo DiCaprio κερδίζει επιτέλους το Όσκαρ

Το περίμενε πολύ καιρό και σίγουρα του άξιζε. Κατά την διάρκεια της τελετής, έκανε μια χειρονομία, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ήταν κατά λάθος ή επίτηδες.

Γκρινιάρα γάτα

Η Tard δείχνει συνεχώς θυμωμένη, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ γλυκιά. Το 2013, κέρδισε το βραβείο “Meme of the Year” και το 2014 ο ιδιοκτήτης είχε κέρδη 100 εκατομμυρίων δολαρίων χάρη σε εκείνη.

Barack και Michelle Obama: Μια αγάπη που δυναμώνει με τα χρόνια

Μια ακόμη απόδειξη ότι είναι γραφτό να είναι μαζί. Δεν ντρέπονται ποτέ να εκφράζουν την αγάπη τους δημοσίως.

Η Giselle Budchen έχει χρόνο για όλα

Έχει μια ομάδα επαγγελματιών που την βοηθά πάντα, κι όμως, δεν έχει χρόνο για τον ύπνο. Πριν από αυτή την φωτογραφία, είχε προλάβει να κοιμηθεί μόλις 3 ώρες.

Η Rihanna στην τελετή του Met Gala

Το καναρινί φόρεμα που φόρεσε στην τελετή το 2015 συγκέντρωσε πολλά κοροϊδευτικά σχόλια. Το παρομοίασαν με πίτσα, ομελέτα, ακόμα και με τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Το φόρεμα που προκάλεσε πολλές διαμάχες

Με μια πρώτη ματιά δεν δείχνει ιδιαίτερο, αλλά προκάλεσε πολλές διαμάχες για το χρώμα του. Κανείς δεν ξέρει αν είναι λευκό με χρυσό ή μαύρο με μπλε. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Η ερμηνεία της Beyonce στο Super Bowl του 2013

Όλοι βγάζουν άσχημες φωτογραφίες, ακόμα και οι ωραιότερες γυναίκες. Οι ατζέντες της Beyonce έκαναν τα πάντα για να εξαφανίσουν την φωτογραφία, αλλά ξέρουμε ότι αυτό είναι πρακτικά αδύνατο.

Η Beyonce με τα δίδυμα της

Η ίδια η Beyonce κοινοποιεί εντελώς διαφορετικές φωτογραφίες. Ένα μήνα μετά την γέννηση του Sir και της Rumi βρήκε ξανά την φόρμα της.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Το εξώφυλλο της Kim Kardashian για το περιοδικό Paper

H Kim Kardashian και η οικογένεια της έχουν συμβάλλει σημαντικά στην παγκόσμια συλλογή με τις πιο αξιομνημόνευτες φωτογραφίες. Δεν υπάρχει άλλη οικογένεια που να έχει εμπνεύσει τόσα meme.

Τα μαλλιά της Kendall Jenner

Μία από τις αδερφές της Kim Kardashian ενέπνευσε ένα meme. Η φωτογραφία της έχει πάνω από 3,5 εκατομμύρια like και έγινε έμπνευση για πολλές παρωδίες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Το μνημείο που μετατρέπεται σε Darth Vader όταν χιονίζει

Το μνημείο του Jakub Weiher, ιδρυτή της πολωνικής πόλης Wejherowo, μοιάζει συνηθισμένο, αλλά όταν χιονίζει, μετατρέπεται σε Darth Vader.

Η Miley Cyrus και η γλώσσα της

Η ελαφρώς άσεμνη συμπεριφορά της έχει εμπνεύσει πολλά άρθρα και δυσάρεστες συγκρίσεις. Ωστόσο, μεγαλώνοντας έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα.

Η McKayla Maroney δεν εντυπωσιάζεται

H νεαρή αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής από τις ΗΠΑ κέρδισε το αργυρό στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, ενώ η ομάδα της κέρδισε το χρυσό. Ωστόσο, από την έκφραση της σε αυτή την φωτογραφία, φαίνεται πως περίμενε κάτι παραπάνω.

Ο σεφ που αλατίζει

Ο Τούρκος σεφ Nusret Goskce έγινε διάσημος χάρη σε ένα βίντεο όπου μαγειρεύει μια μπριζόλα. Οι χρήστες λάτρεψαν το ταλέντο του, ιδιαίτερα τον τρόπο που ρίχνει αλάτι. Γι’αυτό και τον ονόμασαν “Salt Bae”.

Dunyanin tadı ve tuzusun dediler#salt #saltbae #saltlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις

Ακολούθησε με

Ο Murad Osmann και η γυναίκα του, Natalia, μας εντυπωσίασαν (και συνεχίζουν) με τις όμορφες φωτογραφίες τους. Ωστόσο, έχουν εμπνεύσει και πολλές παρωδίες. Είναι απόδειξη πως οτιδήποτε μπορεί να εμπνεύσει μια παρωδία στο διαδίκτυο.

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta