17 ιστορίες από Παιδιά που έκρυψαν Μυστικά από τους Γονείς τους…

“Ένα σαββατοκύριακο που έλειπαν έκανα πάρτι. Το σπίτι καταστράφηκε. Έσπασα τον καναπέ μου στο υπόγειο. Την επόμενη μέρα, λίγες ώρες πριν έρθουν σπίτι πήγα και αγόρασα βίδες για να τον φτιάξω. Ο καναπές είναι ακόμα στο υπόγειο και δεν το έχουν καταλάβει.”

“Παλιά μαζευόμασταν στον υπόγειο μου σαν fight club όταν οι γονείς μου έλειπαν εκτός πόλης. Είχαμε μια παλιά σκούρα φλοκάτη από το ’70 για να μην φαίνονται τα αίματα.”

“Παλιά έκανα πάρτι όταν έλειπαν εκτός πόλης και μετέφερα τον κόσμο από ένα πάρκινγκ σχολείου μέχρι το σπίτι μου με λεωφορείο, για να μην βλέπουν οι γείτονες πολλά αυτοκίνητα.”

“Έπεισα τους γονείς μου να μου κλείσουν δικό μου δωμάτιο όταν πήγαμε διακοπές οικογενειακά στη Disney. Η κοπέλα μου έμπαινε κρυφά στο δωμάτιο μου κάθε βράδυ. Ζήτησα να πάμε στη Disney, γιατί ήξερα ότι θα πάει και η κοπέλα μου με την οικογένεια της εκεί την ίδια βδομάδα. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ”

“Όταν ήμουν 13 είπα στους γονείς μου ότι έπεσα από το ποδήλατο μου ενώ ο αδερφός μου με είχε χτυπήσει επειδή του έκλεισα το το Nintendo.”

“Έγινα λιώμα με τους φίλους μου. Την επόμενη μέρα ήμουν πολύ χάλια αλλά νόμιζαν ότι ήμουν άρρωστος και έκλεισαν ραντεβού στο γιατρό. Είπε ότι ήταν γρίπη!”

“Ο μπαμπάς μου γύρισε σπίτι και είπε στη μαμά μου ότι είχε δει ένα γυμνό ζευγάρι να τρέχει σε ένα χωράφι εκείνη τη μέρα. Ήμουν εγώ με το αγόρι μου.”

“Ήταν Χριστούγεννα, τότε περίπου που είχε βγει το Nintendo 64. Ο αδερφός μου και εγώ ξέραμε ότι υπήρχε ένα στο δωμάτιο των γονιών μας. Έπεισα τον αδερφό μου να πάει να το πάρει κρυφά και να το στήσει στο δωμάτιο μας για να παίξουμε το βράδυ (είπα ότι θα αναλάμβανα εγώ την ευθύνη). Κατάφερε να το παίρνει και να το γυρίζει πίσω κάθε βράδυ για βδομάδες.”

“Δεν αποφοίτησα ποτέ από το λύκειο. Πήγα στην τελετή και τα λοιπά, αλλά ποτέ δεν πήρα απολυτήριο. Πήρα ένα πιστοποιητικό αργότερα. Αυτό έγινε 17 χρόνια πριν και η μαμά μου δεν το ξέρει ακόμα.”

“Ποτέ δεν μου είπαν ότι είμαι υιοθετημένος, αλλά το ήξερα από τις Ευχαριστίες του ’96. Ξέφυγε από έναν συγγενή και από τότε έχω βρει έγγραφα.”

“Ένας φίλος μου και εγώ μαστουρώσαμε άσχημα τον μικρό του αδερφό αλλά έπαθε αλλεργική αντίδραση. Είπαμε στους γονείς τους ότι το έπαθε επειδή πήγαμε σε ένα ινδικό εστιατόριο. Είμαστε ακόμα φίλοι και ακόμα μιλάνε για την «αλλεργία στο κάρυ».”

“Έπαιρνα στο σπίτι μου αργά και όταν το σήκωνε ο μπαμπάς μου έλεγα, «Το σήκωσα εγώ». Έλεγε, «Δεν άκουσα καν ότι ήρθες, πες στους φίλους σου να μην παίρνουν τηλέφωνο τέτοια ώρα». Οι γονείς μου ακόμα δεν ξέρουν ότι καλούσα από έξω.”

“Η μαμά μου λατρεύει την ιστορία με το αγόρι μου, γιατί ήμασταν φίλοι στην αρχή. Περιμέναμε να γίνουμε 24 μέχρι να αρχίσουμε να βγαίνουμε. Δεν ξέρει όμως ότι κοιμόμασταν μαζί από τα 16.”

“Πήγαμε στους παππούδες μου στο Μεξικό, πρέπει να ήμουν γύρω στα 12. Τα έκανα πάνω μου και πέταξα το λερωμένο εσώρουχο στη σκεπή. Χρόνια μετά έκαναν κάποιες αλλαγές και είπαν σε όλους ότι βρήκαν ένα λερωμένο εσώρουχο εκεί πάνω.”

“Όταν ήμουν 16 πήρα κάτι φίλους μου να πάμε βόλτα μια μέρα που είχε χιονίσει. Στον γυρισμό, γλίστρησα στον πάγο και χτύπησα από την πλευρά του οδηγού σε ένα προστατευτικό κολονάκι.

Ευτυχώς, η μαμά μου το παρατήρησε όταν ο αδερφός μου είχε χτυπήσει την άλλη πλευρά στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Κατηγόρησε εκείνους και ήταν πολύ νευριασμένη μαζί τους.”

“Μπορούσα να αποφοιτήσω από το σχολείο μετά το πρώτο εξάμηνο (το Δεκέμβρη) του τελευταίου έτους, αλλά έλεγα ότι πήγαινα σχολείο και πάρταρα για μήνες.”

“Έκρυψα το αγόρι μου στη σοφίτα μας για 9 μέρες. Δεν είχαν ιδέα.”

Credit: ebaumsworld.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta