17 Απίθανοι Γονείς δημοσιεύουν τις Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το Μεγάλωμα των Παιδιών τους και Σαρώνουν στο Instagram!

Οι γονείς που λένε ότι κουράζονται με το μεγάλωμα των παιδιών τους ίσως είναι λίγο υπερβολικοί. Δείτε τους λόγους:

1. “Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο το πρωινό ξύπνημα με τα παιδιά”

What 6 in the morning looks like for me ?? #momlife #momproblems #handsarefull #morning #notmourning #itwastooearly

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sabrina (@sc1430) στις

2. “Και σιγά, πόσο καθάρισμα χρειάζεται ένα σπίτι με παιδιά;” 3. “Εντάξει, έχεις να μαζέψεις 1-2 παιχνιδάκια. Σιγά το πράγμα.” 4. “Οι γονείς με παιδιά λένε ότι έχουν πολλά ρούχα για μπουγάδα. Πόσα πολλά μπορεί να είναι; Αφού τα ρούχα των παιδιών είναι μικροσκοπικά.” 5. “Έχω ακούσει γονείς να παραπονιούνται ακόμα και για όταν τρώγανε έξω με τα παιδιά τους. Πώς γίνεται να είναι κουραστικό το να σου φέρουν έτοιμο το φαγητό;” 6. “Αν ακούσω ακόμη μια φορά πόσο δύσκολο είναι να πας με το παιδί σου στο σούπερ μάρκετ, θα τα πάρω.” 7. “Δηλαδή το να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας είναι κουραστικό; Σοβαρά;” 8. “Και μετά σου λένε, ‘Είμαι κουρασμένος γιατί πρέπει να είμαι σε εγρήγορση όλη την ώρα’. Και σκέφτομαι, ‘Τι νομίζεις ότι θα κάνει το παιδί σου αν χαλαρώσεις για 5 λεπτά;’”

Ruh-roh. #averageparentproblems photo: @kdhefner Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ilana Wiles (aka @mommyshorts) (@averageparentproblems) στις

9. “Άσε που οι γονείς σίγουρα παίρνουν και κανέναν υπνάκο που και που.”

10. “Το χειρότερο όμως είναι όταν χασμουριούνται και φεύγουν λέγοντας ‘Συγγνώμη, το μωρό ήταν ξύπνιο όλο το βράδυ’.”

11. “Αμφιβάλλω ότι ένα μωρό μπορεί να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.”

12. “Αλλά αν είναι, ας κοιμηθούνε μαζί του. Διάβασα σε ένα άρθρο σήμερα – εντάξει, στον τίτλο – ότι κάνει θαύματα. Ορίστε, το πρόβλημα λύθηκε.”

13. “Ξέρεις τι άλλο με ενοχλεί; Όταν ρωτάς πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακο και λένε ότι ήταν κουραστικό! Το Σαββατοκύριακο; Αλήθεια;”

14. “Λένε ακόμα ότι και τα ταξίδια με τα παιδιά είναι κουραστικά. Δηλαδή και το να πας διακοπές – ΔΙΑΚΟΠΕΣ – πλέον είναι κουραστικό.”

15. “Μια φορά άκουσα κάποιον να λέει ότι ήταν κουρασμένος επειδή έβγαζε οικογενειακές φωτογραφίες. Φωτογραφίες! Μα καλά, ακούνε τι λένε;”

16. “Μερικές φορές περηφανεύονται κιόλας. Ρωτάς ‘Γιατί είσαι τόσο κουρασμένος;’ και σου απαντάνε ‘Δεν θες να ξέρεις’. Σοβαρά; Τι μπορεί να είναι τόσο άσχημο;”

17. “Σοβαρά, μαζευτείτε λίγο γονείς. Οι γονείς σας πρέπει να έχουν πάθει πλάκα με σας. Δεν ήταν ποτέ τόσο κουρασμένοι.”

Όπως και να’χει, μόνο ένας γονιός θα καταλάβει πραγματικά…

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta