16 Διάσημοι Φωτογραφίζονται σαν Φυσιολογικοί άνθρωποι. Δείτε τις Τεράστιες διαφορές τους από τις Δημόσιες Εμφανίσεις τους!

Ο Andrew H. Walker, φωτογράφος, δημιούργησε ένα υπέροχο φωτογραφικό πρότζεκτ για να δείξει πόσο διαφέρει το πραγματικό πρόσωπο των διάσημων από αυτό που δείχνουν στις δημόσιες φωτογραφίες τους στα περιοδικά. Πρώτα τους ζήτησε να ποζάρουν στην κάμερα όπως συνήθως.

Μετά, τους ζήτησε να χαλαρώσουν και να είναι ο εαυτούς τους. Έτσι είναι οι διάσημοι άνθρωποι όταν βρίσκονται στα παρασκήνια. Πιστεύουμε ότι κάποιοι το είδαν σαν πρόκληση για να βγάλουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Ίσως η ηθοποιία να έχει γίνει τόσο μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητας τους, που προτιμάνε να αποκαλύπτουν τον εαυτό τους με αυτόν τον τρόπο.

Υπάρχει όμως και ακόμα ένα ενδιαφέρον σημείο σ’αυτό το πρότζεκτ. Ο φωτογράφος δεν αποκάλυψε ποιο πρόσωπο είναι αυτό που δείχνουν στις δημόσιες φωτογραφίες τους και ποιο το πραγματικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι προφανές, όχι όμως πάντα. Αυτό κάνει το πρότζεκτ τόσο ενδιαφέρον!

Απολαύστε τους!

Anne Hathaway

Ewan McGregor

Cynthia Nixon

Jeremy Renner

Gerard Butler

Bryce Dallas Howard

Richard Gere

Glen Powell

Gael Garcia Bernal

Lily-Rose Depp

Rachel Weisz

Gaby Hoffmann

Aaron Eckhart

Amy Adams

Sigourney Weaver

Jennifer Connelly

Εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο πρόσωπο είναι ποιο;

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta