15 Τρομακτικές Φωτογραφίες από το Παρελθόν που Κρύβουν μέσα τους κάτι Πολύ Σκοτεινό.

1. Μαντάμ Violet, Βασίλισσα του Edinburgh Vampire Hive: Ψηφίστηκε η πιο τρομακτική γυναίκα εν ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 1882 και 1884.

2. Αυτή η εικόνα καταγράφηκε από κάμερα σε νοσοκομείο. Η φιγούρα πάνω από τον ασθενή εμφανίστηκε για λίγο πριν το θάνατο του ασθενή λίγες ώρες αργότερα.

3. Αυτός ο άντρας έβγαλε φωτογραφία τη γυναίκα του προσποιούμενος ότι ήταν ζωντανή δύο μέρες μετά το θάνατο της.

4. Αυτό το αριστούργημα, «Το φιλί του θανάτου», βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

5. Το σκελετωμένο χέρι του Αγίου Βαλεντίνου, στολισμένο με κοσμήματα αρκετά για να αγοράσουν τρόφιμα για μια μικρή χώρα.

6. Τα δεμένα πόδια μιας γυναίκας από την Κίνα, σε σύγκριση με ένα φλιτζάνι από δεξιά, και το παπούτσι μιας φυσιολογικής γυναίκας από αριστερά.

7. Ακόμα μία παράξενη φωτογραφία από το Gettysberg της Pennsylvania. Ο άντρας δεν ήταν εκεί μέχρι που εμφανίστηκε η φωτογραφία. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, φωτογραφίες σαν αυτή δεν είναι σπάνιες.

8. Klara Hitler, η μητέρα του Αδόλφου.

 

9. Αυτό το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε από τη θάλασσα στο Folly Beach. Έχει μήκος πάνω από 3 μέτρα και οστέινες ακίδες σε όλο του το σώμα.

10. Σύνθεση του προσώπου του Mozart, 1777.

11. ο John Torrington ήταν μέρος της εξόρμησης του Franklin το 1840. Το πλήρωμα βούλιαξε, και λόγω του μόλυβδου από τις διαβρωμένες κονσέρβες, οι τελευταίοι άντρες τρελάθηκαν και προσπάθησαν να κουβαλήσουν έπιπλα στον Καναδά με τα πόδια. Ο Torrington θάφτηκε σε μόνιμα παγωμένο υπέδαφος το 1846, και διατηρήθηκε τέλεια.

12. Στις αρχές του 1980, διάφορες περίεργες τρύπες σαν αυτή είχαν ανακαλυφθεί στα δάση της Ρωσίας. Χωρίς κατασκευαστικό εξοπλισμό, σημάδι ανθρώπινης παρέμβασης ή γνώση για το πώς μπορεί να δημιουργήθηκαν. Ένα πραγματικό μυστήριο.

13. Αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1945.

14. Κάμερα κατέγραψε ένα παράξενο πλάσμα.

15. Από ένα φωτογραφικό άλμπουμ της Βικτωριανής εποχής.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta