15 υπέροχες φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ξεχωριστή ομορφιά του σώματος μιας μητέρας μετά τον τοκετό.

Η Aimee και η Jenna Hobbs από την Αλμπέρτα, δήλωσαν ότι όλο και περισσότερες μητέρες που τους προσέλαβαν να κάνουν φωτογράφηση των μωρών τους, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην φωτογράφηση ή απλά δεν επέλεξαν εικόνες που να συμπεριλαμβάνουν τους εαυτούς τους στα τελικά πλαίσια. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι ‘αυτό.

Έχοντας αυτό υπόψη, η Aimee και η Jenna αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα έργο με συγκεκριμένο στόχο την ενδυνάμωση των μητέρων μετά τον τοκετό.

Η «Ομορφιά της Μητέρας» χαρακτηρίζει μητέρες όλων των ηλικιών, παρουσιάζει ουλές και σημάδια σε εικόνες που θα σας κλέψουν την καρδιά.

Το ζευγάρι έκανε έκκληση για εθελόντριες για να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους και τις ιστορίες τους με όλο τον κόσμο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μητρότητα είναι μια εντελώς μεταμορφωτική εμπειρία που αγγίζει κάθε πτυχή της ζωής μας και τα σημάδια της στο σώμα μας δεν αποτελεί εξαίρεση», εξηγεί η Aimee.

Και πρόσθεσε: «Σε μια κοινωνία που προσπαθεί συνεχώς να μας λέει τι είναι η ομορφιά, οι γυναίκες μετά τον τοκετό αρχίζουν να απομακρύνονται. Με αυτόν τον τρόπο, θέλουμε να διαμορφώσουμε ένα διαφορετικό μέλλον όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τα παιδιά μας».

Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν σε εξωτερικούς χώρους, δείχνουν τις γυναίκες με και χωρίς τα παιδιά τους και πραγματικά μιλούν από μόνες τους.

Ποζάρουν με τα εσώρουχα τους, δείχνοντας τα σημάδια έκφρασής τους, τις καισαρικές τομές και τις μετεγχειρητικές κοιλιές τους.

Οι φωτογράφοι ελπίζουν ότι οι εικόνες όχι μόνο θα δείξουν στους άλλους την «αληθινή ομορφιά» σε αυτές τις γυναίκες, αλλά θα αποδείξουν επίσης στις εμπλεκόμενες μητέρες ότι μια μητέρα αλλάζει προς το καλύτερο μετά την γέννα της.

Credit: DailyMail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta